välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

öken blomma identifiering

Postad av : Magnus Ekblad

Trots deras hårda omgivning finns många växter i öknen blommar som sträcker sig från träd till vilda blommor. Att identifiera dessa växter med hjälp av fältet guider är en lättare uppgift när det individuella tittar på vissa funktioner

The Flower

Noggrann efterlevnad av öknen anläggningens blomma kan tillåta en person att matcha det med ett fält av beskrivning eller bild, med fokus på de färger, storlek, form, antalet, och där den finns på plantan.

Storlek

anläggningens storlek är en indikator på vilka arter det kan vara. Till exempel har Saguaro kaktusen köttiga stammar så långt som två meter över och hela kaktusen kan växa till att bli 50 meter hög.

Tidsplan

viss tid på året en blomma är i blom faktorer i den ekvation, som vissa ökenväxter kommer bara blommar under en begränsad period.

Höjd

I den amerikanska öknar, olika blommande växter växa vid olika höjder, vilket ger en annan ledtråd till vad en växtart kan vara. Till exempel prålig 04:00, en blomma, växer mellan förhöjda 2. 300 och 7. 500 meter.

Frukter och frön

frukter och fröer till följd av en öken blomma ofta hjälpa till i erkännandet av den växt, som de i olika typer av Mesquite träd. Screwbean Mesquite har spiral 2-tums långa fröskidor besitter honung Mesquite gul-grön skida 8 inches lång och sammet Mesquite's "frukt" är brun.

    Previous:nothing
    Next:fakta om galaxer
    
    Copyright © 2011 give2all.org