välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man rengör ametist Geoder

Postad av : Jan-Olof Stoor

Ametist är en lysande lila kvartskristall, uppskattad för dess livfulla färger och skönhet. Ametist Geoder, som vanligtvis delas in i två halvor för att visa den lila kristaller i, vanligtvis har många små springor där smuts kan fastna. Om ametist Geode har lämnats kvar på en dammig hylla, eller är öppen i faktorer kommer smuts dölja ofta gnistan av dessa kristaller. Rengöring ametist Geoder kräver att få smuts ur springor, samt rengöring av ytor på de enskilda kristaller inom geod.

Du behöver:
handduk eller gummimatta
. Diskmedel.
Tandborste.
Destillerat vatten.


1.
Lägg en handduk eller gummimatta i diskbänken för att skydda Geode (och din diskbänk). Placera en tesked diskmedel direkt i Geode.
2.
Fyll diskhon med vatten tills Geode är helt täckt. Låt det ligga och dra 15 minuter att lossa smutsen.
3.
Försiktigt skrubba Geode, inifrån och ut, med en liten flaska pensel eller tandborste (mjuk borste). Borsten är nödvändigt att ta bort smuts från sprickor, men använder en lätt beröring så att du inte lossnar små ametist kristaller.
4
Skölj Geode med destillerat vatten -. hjälp av destillerat vatten förhindrar rester mineralavlagringar på ametist. Inspektera ametist kristaller för kvarvarande smuts. Pensla Geode igen med tvättmedel om någon smuts kvar.
5.
Placera Geode på en handduk, i en väl ventilerad plats att torka.

Tips och varningar


  • Många ametist Geoder kommer ren genom bara tvättmedel och vattenrening. Om ytterligare rengöring är nödvändig, föreslår mamasminerals. com blötläggning Geode i blekmedel (1 /4 kopp). Placera Geode i en plasthink och noggrant fylla på blekmedel i hinken (tillsammans med tillräckligt med vatten för att täcka Geode helt). Låt ametist Geode blöt i lösningen under två dagar. Ta bort den, skölj den och borsta Geode med en mjuk tandborste och protes renare, rekommenderas också av mamasminerals. com.
    Previous:nothing
    Next:Wire Gauge definition
    
    Copyright © 2011 give2all.org