välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

steg för att göra en dörrklocka

Postad av : Jeanette Morales

En mycket enkel dörrklockan kan konstrueras genom att skapa en krets som har avslutats eller bryts genom att trycka på en knapp. Detta är i grunden hur alla dörrklockor arbete. Svängning kretsens slutförts orsakar en ringklockan kommer att genereras, i detta fall av en liten bit metall hitta en klocka. Det här projektet är lämpligt för en liten plats som ett studentrum

Material

För att bygga elektromagneten behöver du ca 6 meter av isolerade elektriska ledare, en järn stål bult, en 9-volts batteri och en del modellera. Du behöver också en liten stålstativ, en bomull rulle, ett fint metallband som en nagelfil, en bit kartong och en liten klocka.

Elektromagneten

Först skar av en bit tråd som är ca 4 inches lång. Detta bör lämna dig med en mycket kort bit tråd och en mycket lång. Skala ändarna på varje ledare tillbaka ca 1 /4 tum. Vira längre tråden tätt runt bulten och lämna slutet av exponerade bulten. Använd modellera för att fästa bulten horisontellt till kartong basen. Använd krokodilklämmor att ansluta ena änden av kabeln lindade runt bulten till batteriet och den andra till den fina bit metall. Använd krokodilklämmor att fästa kort bit tråd till att metallen stå.

Resten av Circuit

Använd ett gummiband att fästa den fina metallband till den böjda sidan av bomull rullen. Nu måste du ordna fina metallband så att det är vidröra ställning och är bara en mycket liten sträcka (ca 1 /5 av en tum) från elektromagnet. Säkra rullen bas och metall står till kartong. Ta den fria änden på den korta kabeln som är ansluten till metall stå och ansluta den till batteriet. Detta fullbordar kretsen och orsakar metallband att vibrera, Fäst en liten klocka bredvid metallband så att den träffar det när det vibrerar och du har en hemmagjord ringklocka.

Vad händer?

Detta är en enkel ringklocka design som använder kraften i en elektromagnet att orsaka en metallskena att uppnå en klocka. När bulten blir laddat, det är magnetiserad. Detta lockar metall band och får den att röra sig bort från kretsen, sönder. När kretsen är bruten, är el avskuren från magneten och den förlorar sin laddning. Detta gör att metallstycke att fjädra tillbaka på plats, sluter kretsen igen, och aktivera elektromagneten.

    Previous:nothing
    Next:hur man identifierar BÄRFIS insekter
    
    Copyright © 2011 give2all.org