välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör 110 byta magneter

Postad av : P-O Lennartsson

Att göra en 110 Switch Magnet är en lätt uppgift. Du kan ersätta den här hemmagjorda byta magnet för en butik-köpt tungelementet. Detta kommer att spara pengar över tiden som Tungströmställare varar inte länge och ofta ersättas

Du behöver:.
2 raka blad kant rakkniv
. Sax.
Eltejp.
Sandpapper.
Elektrisk tråd.
Superlim.


1.
Ta rakblad och tråkig kanterna kniven på sandpapper.
2.
Hjälp av en sax klippa slö klinga kanterna off. Förvara dessa fiberband bladet och kassera resten. Skär ett litet hack i ena änden av varje flisa.
3.
Strip ca 1 cm från slutet av din elektrisk tråd och knyt kabeln runt flisa av kniven med skåran för att förankra det ordentligt. Linda en bit eltejp tätt över detta sammanhang omfattar avskalade men lämnar de flesta av de utsatta bladet kanten. Upprepa detta steg på de återstående bladet kanten.
4.
Ta 2 blad med ledningarna nu fäster och placera dem tillsammans så det tejpade ändar justera. Tejpa dessa ändamål tillsammans. Det bör finnas ett litet mellanrum mellan 2 blad. (Vanligtvis den klyfta som uppstod genom både tejpade ändar vilar på varandra räcker. )
5.
Klipp och band en liten bit tråd längden på en synliga delen av bladet. Med superlim, bifoga denna tråd att längden på ett av bladen för att stelna bladet.
6.
Nu är du redo att installera din 110 Switch Magnet. Placera bladet kant som inte är "styva" så att den kommer att beröra magneter på rotorn när den snurrar. Varje gång rotorns magneter röra denna bladets egg kommer den andra dras av att bilda en anslutning och sluter kretsen. Anslut ledningarna till den enhet som du vill aktivera med din switch magnet.

Tips och varningar


  • Du kan använda krympslang över din tråd till bladet anslutning till gör kretsen och anslutningar mindre skrymmande. Du kan justera avståndet mellan 2 stycken genom att böja bladen mot eller bort från varandra.
  • Bär alltid skyddsglasögon vid skärning någon form av metall.
    Previous:nothing
    Next:vad är en halvledare laser?
    
    Copyright © 2011 give2all.org