välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man torkar en kokosnöt skal

Postad av : Jeanette Morales

Du kan använda en torkad kokosnöt skal som dekoration, en leksak för ett barns kök eller andra projekt farkoster. Ta av kokos kött och mjölk, kommer skalet torka ordentligt i några dagar. Du kan tömma kokosmjölken i ett glas för att dricka eller använda i matlagning. Du kan äta kokos kött råa eller spara den för matlagning

Du behöver:.
Clean spik
. Hammer.
Tung sked.
Hacka såg med en ren kniv.
Smörkniv.


1.
Placera spiken i en av de tre fördjupningarna på utsidan av kokos. Använd hammare för att köra spik i kokos. Dränera kokosmjölk i ett glas för att dricka eller kasta bort.
2.
Placera kokos på en stabil yta och använd bågfil att skära kokos på mitten.
3.
Använd smörkniv som gör det vita kokos kött i sektioner som är ungefär en tum bred. Nedskärningarna ska gå hela vägen till tanken.
4.
Använd baksidan av en sked tung att skjuta kokos kött bort från tanken. Vänd skeden upp och ned och placera kanten mellan kokos kött och skal. Tryck på sked, och kokos kött kommer lätt skiljs från skal i bitar. Använd sked för att skrapa alla återstående kokos kött från skalet.
5.
Placera skalet så insidan vänd uppåt inom ett sådant område som disk eller ett fönster med god ventilation. Skalet skall vara helt torr i ungefär en vecka.

Tips och varningar


  • Låt en person hålla i kokos och en annan person använder sågen att kapa kokos i hälften enklare.
  • Tillsyn av en vuxen och vägledning behövs för att hjälpa barn att rensa ut kokosskal.
    
    Copyright © 2011 give2all.org