välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

instruktioner för att göra en ekorre hus

Postad av : Stefan Svensson

Om du bor i ett område med ekorrar kan du bygga en ekorre hus som ett kul miljöarbete. Med en i din trädgård, kan du följa noga ekorrar håller på med sina dagliga verksamheten när de gör sina lummiga bo i huset och så småningom upp en kull av baby ekorrar

Planering

Din plats dikterar vilken typ av ekorrar kommer till din ekorre hus. Om du bor i utkanten av skogen, kommer du att attrahera troligen räv ekorrar. Om du bor minst 50 meter in i skogen, kanske du lockar grå ekorrar.

Ekorren Huset ska vara mellan 10 till 60 fot från marken, beroende på dina möjligheter. Trädet bör vara minst 10 inches i diameter för stabilitet. Placera huset bredvid en gren för lätt åtkomst. Se till att ingången till ekorren huset vetter mot söder för att skydda ekorrar från starka vindar vinter.

Material

Ekorre hus är idealiskt gjorda av 1-tums tjock ceder eller redwood, men du kan använda 1/2-tums eller 3/4-inch plywood om du behöver. Använd inte sand styrelsen smidigt. Du kan också använda furu, men se till att behandla det med konserveringsmedel att öka husets livslängd. Du behöver också trådnät för husets golv och naglar för byggnation. Överväg använder hänger på husets tak, om du vill ibland inspektera och rengöra insidan.

Building

Följ länkarna i referenserna nedan för detaljerad hus planer. I allmänhet bör huset interiör vara 6 till 10 inches djup och 14 till 28 inches hög för att ge tillräckligt häckande utrymme. Det borrade hålet skall vara 3 inches i diameter och ligger på båda sidor av ekorre huset, inte den främre som en fågel hus. Se till att hålet är mot baksidan. Att hänga ekorren huset, använda två skruvar ögon och tråd att säkert knyta hus runt stammen av ett träd.

Avancerade tekniker

När du har erfarenhet kan du bygga mer avancerade ekorre hus med funktioner som balkonger . Om du är tekniskt kunniga, kan du lägga till rörelse-utlöst kameror för att underlätta observation. Följ länken till Bob's Backyard i avsnittet Resurser för exempel på utarbeta ekorre hus featuring interna och externa webbkameror.

    Previous:nothing
    Next:frysförvaring metod
    
    Copyright © 2011 give2all.org