välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om hamstrar för barn

Postad av : Annika Hultén

Med deras gulliga kvaliteter, är hamstrar ofta vara utmärkta husdjur för barn, men det finns många faktorer som bör beaktas innan du tar ett hem för en ung

Instabilitet

Hamstrar är små och ömtåliga. American Society för förhindrande av grymhet mot djur (ASPCA) rekommenderar att barn under 6 år bör inte hantera hamstrar alls, och att äldre barn bör övervakas när man spelar med dem.

Nocturnal natur

Hamstrar är nattdjur, och de är ofta sov när ett barn vill leka med dem och vakna när ett barn försöker sova. Av denna anledning rekommenderas det att hamster burar som inte förvaras i barnets rum.

SuperBowlAds

Några hamster raser kommer att tolerera att dela bur med andra hamstrar av samma kön, medan andra raser föredrar ensamhet och kommer att kämpa med andra hamstrar. Placera inte hamstrar av motsatt kön i samma bur, de kommer att föda

Motion

Hamstrar behöver spela utanför buren minst en gång om dagen för att få tillräckligt med motion. . Men de kan gömma sig under möbler eller i andra svåra att se platser, så håll ett öga på dem så de kommer att förbli säkra som de utforskar.

Livslängd

Hamstrar vanligtvis lever två till tre år, beroende på rasen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org