välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

information om populära träd i Kansas

Postad av : Stefan Svensson

Kansas är beläget i centrala Great Plains region i USA inom tre klimatzoner: fuktigt kontinentala, halvtorra stäpp och fuktigt subtropiskt. Merparten av landskapet är prärien jordbruksmark, vilket stödjer många sorter av träd

Typer

De flesta av träden i Kansas är lövfällande och innehåller arter som Norge lönn, björk flod, persimon, blommande crabapple, chinkapin ek, chokecherry och magnolia stjärna.

Native Evergreen

finns endast en typ av vintergröna träd infödda till Kansas: östra röd ceder. Typer som har införts omfattar Black Hills gran, tall smidig och upprätt kinesiska enar.

Staten Tree

Det statliga träd Kansas är Cottonwood, men det finns vissa tvist om vilken sort. Cottonwoods är lövträd som växer snabbt och når höjder på upp till 100 fot.

Staten Mark

Den statliga mark i Kansas kallas Harney. Harney är den mest dominerande jordarten i staten, med en yta på cirka 4 miljoner tunnland. Det är uppskattad för att främja växters tillväxt.

Överväganden

Stora träd är mycket uppskattad i Kansas eftersom de erbjuder skydd från solen som skiner på prärien. Typer av stora träd är Cottonwood, svarta Tupelo och många sorter av lönn, inklusive Freeman, röd och socker.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar emk
    
    Copyright © 2011 give2all.org