välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om rörelse spel kameror

Postad av : Ulf Friberg

Använd spel kameror för att identifiera och spåra mönster spel rörelser och beteenden. Med denna information kan idrottsmän förutsäga bättre när och var spelet kommer att vara under vissa tider på dagen

Funktioner

Game filmkameror är tänkta att vara påslagen under en längre tid och köras på flera batterier. Game kameror normalt en slinga och bälte eller någon annan typ av metod för att trygga att de träd eller lemmar. Kameror är inneslutna i plast och är helt väderbeständig. Många kameror som säljs idag är utrustade med USB-portar för att ladda upp bilder direkt till din dator.

Överväganden

Särskilda överväganden ingår om du vill ha en kamera med infraröd detektionskapacitet, så det kan ta bilder på natten utan att skrämma djuren. Andra aspekter är bl. a. detektionsområdet, utlösa tid säkerhetsfunktioner och möjlighet att spela in ljud och video. Vissa kameror kan till och med imitera spel samtal, som är integrerade i kamerans ljudfunktioner. Minnet storleken på kameran kan påverka hur många bilder det kan ta.

Kostnad

Game kameror från $ 200 till $ 700, beroende på vilka funktioner och kapacitet kameran. Förvänta kamerans batteri att vara allt från ett par veckor till fyra månader.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en demagnetizer
    
    Copyright © 2011 give2all.org