välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man namnge en stjärna efter någon (online)

Postad av : P-O Lennartsson

Namnge en stjärna efter någon gör för en fantastisk gåva som de aldrig kommer att glömma. Den nya stjärnan namn kommer att registreras i det nationella Star Registry där det kommer att hålla det namnet för evigt. Processen med att namnge en stjärna efter någon är faktiskt ganska lätt och relativt billig. Se stegen nedan för att komma igång

Du behöver:. .
Reflekterande vindruta skugga
Kraftigt aluminiumfolie.
Vattenkokare grill eller kolgrillen.
Aluminium pie pan.
Binder klipp.
Stor plast ugn väska.
Gjutjärnspanna.
Glass pan täcka (passar gjutjärnspanna).
Tillval: ugnstermometer


1
stjärna Namnge webbplatser


Logga in på en webbplats som erbjuder stjärna namntjänster. . . För din bekvämlighet jag har tagit några sådana sidor i mina resurser avsnitt. Sådana webbplatser ger dig möjlighet att namnge en stjärna efter dig själv eller någon annan. Många sådana webbplatser erbjuder även extrafunktioner såsom ett inramat certifikat för din stjärna.
2.
Gratis Star Naming

Logga in på en webbplats som freenameastar. com för att nämna en stjärna gratis. Om du föredrar att använda en annan fri stjärna namngivning hemsida, helt enkelt logga in på din webbläsare och ange fri stjärna namnge webbplatser i din sökning bar.
3.
När du loggar in på en gratis star namngivning hemsida, skriv in ditt namn, e-postadress, stjärna engagemang, och det namn du vill att stjärnan ska vara. När du klickar på din e-post kontroll länken kommer du att få en Google bilder foto av din stjärna samt ett intyg och koordinaterna för stjärnan.
4.
Spara poster

När du har slutfört processen att namnge en stjärna efter att du eller någon annan, se till att spara dina poster och lokalisering av stjärnan du fick. Om du namngav en stjärna som ligger inom synavstånd, överväga att köpa ett teleskop och kolla upp det på natthimlen

    
    Copyright © 2011 give2all.org