välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en berg glöd pinne

Postad av : Valon Istrefi

Vid nöjesparker eller picknick familj på varma, sommarnätter kan du njuta av barn i alla åldrar bär luminala halsband glöd pinne och armband. Dessa häftiga lampor skapas inom plaströr och när rören är böjda det orsakar en avdelare "vägg" att bryta som tillåter kemikalier för att blanda och avger ljus. Du kan enkelt göra din egen glöd pinne för att njuta (men bara för en minut eller så) på en mörk natt, och det kräver bara några grundläggande, billig leveranser

Du behöver:. .
20-oz
 plastflaska av Mountain Dew.
Tall tomma glas.
Kök saxar.
Glow stick.
Bakpulver.
Dawn diskmedel.
Väteperoxid.
Tesked.


1.
Häll 1 /4 tum av Mountain Dew från flaskan i den tomma glaset.
2.
Tillsätt 1 tsk. av diskmedel i flaskan.
3.
Böj glöd hålla sig till att de kemikalier att blanda, sedan använda köket saxen att skära av ena änden av pinnen. Håll den öppna änden över flaskan och avbröt den andra änden av pinnen så att glöden håller materialet mynnar ut i flaskan.
4.
Tillsätt 2 kapsyl av väteperoxid till flaskan.
5.
tillsätt 1 /4 tsk. bakpulver till flaskan och snabbt skruva åt locket på flaskan.
6.
släcker ljuset och skaka flaskan kraftigt för att se din "Mountain Glow Stick".

tips och varningar


  • Du behöver inte lägga till bakpulver och väteperoxid, men det gör reaktionen att gå snabbare så Mountain Glow Stick blir ljusare snabbare.
  • När berget Glow Stick inte längre lyser, kassera flaskan och innehållet ordentligt så att ingen av misstag dricker det. Om du får något glöd stick material på huden, tvätta bort det direkt. Rengör kök saxar väl efter styckning glöden klubban.
    
    Copyright © 2011 give2all.org