välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

rådjur matare tips

Postad av : Annika Hultén

Fler och fler människor arbetar aktivt för att bevara natur nära sitt hem och kontor. Som människor inkräktar på djurens livsmiljöer, djur har svårare att hitta mat året runt. Många familjer gillar att se rådjur på gården på en vintermorgon och titta på nyanlända lär av sina föräldrar under våren. Lär dig hur du kan locka rådjur till din gård

Välj rätt Deer Feeder

Ett rådjur matare är i de flesta fall, lite mer än en trumma som är upptryckt på stativ eller hängas från ett träd. Trumman är ansluten till en mekanisk montering som gör att rådjur att nå maten utan att gnagare som ekorrar eller möss att förorena det.

några rådjur matare release mat med specifika intervall. Vissa livnär sig på efterfrågan. Vilken typ av feeder du väljer beror på om du vill styra när rådjur äter eller om du wan att göra livsmedel tillgängliga för dem året runt.

Välj rätt mat

Det finns många kommersiellt tillgängliga typer av hjort mat. Många, men inte alla, ger stor näring. Det enda nackdelen med dessa livsmedel, utöver det faktum att de tenderar att kosta mer, är att de består av marknära upp mat från många källor. De får innehålla säd, soja och spannmål. De kan också innehålla animaliska biprodukter från slakterier som ofta används för att öka proteinhalten.

Det kan vara billigast att sätta torkad majs och sojabönor i din feeder. Denna maten är näringsrik, innehåller mycket protein och är säker för rådjur att äta året runt. Den hanterar också fuktigt väder väl. Till skillnad från förädlade livsmedel, blir det inte blöt i trumman när det regnar eller snöar.

Välj rätt plats

Deer har ett väl utvecklat luktsinne, så att du kan sätta mataren nästan överallt. Du kanske vill lägga den på en plats kan du se inifrån ditt hus eller din veranda. Det bör vara mer än 100 meter från ditt hus, på en plats som människor inte trafik in Deer har starka ben, och de kan vara farliga om hotade. Den plötsliga språng de gör när häpen kan orsaka skada på närliggande människor, som kan sparka de gör när skadade.

Rolig present för familj

Deer matare kan vara en stor gåva för familjen. De ger karaktär nära hemmet, och de påminna om en värld utanför skolan, utanför affärer, utanför vardagen bryr sig som upptar så mycket av vår tid.
Det är viktigt att notera att rådjur utfodring inte är tillåten i alla orter, så kolla med din lokala polis innan du ställer in stationen rådjur utfodring. Vissa områden tillåter inte rådjur utfodring, eftersom det kan öka förekomster av borrelia, bärs av Deer Tick, i området.

    
    Copyright © 2011 give2all.org