välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar giftiga spindlar

Postad av : Jonathan Nyberg

Två spindlar att frukta mest i USA är Black Widow och Brown Recluse. Dessa två giftiga spindlar har bett att kräva läkarvård, särskilt för små barn och äldre. Lär dig att identifiera dessa två giftiga spindlar med nedanstående tips

Du behöver:.
Spider
Glasburk.

Identifiera en giftig Brown Recluse Spider


1.
Reda på om du är i livsmiljö Brown Recluse Spider. Den Brown Recluse finns i Mellanvästern till södra USA. Andra spindlar i Recluse familj bor i öknen sydväst. Om du inte är i normal livsmiljö giftiga Recluse, så har du förmodligen inte har en giftig Brown Recluse Spider. Dessa spindlar förmån torr, ostörda platser som lagerutrymmen och pålar av trä.
2.
Fånga spindel. Använd en glasburk eller skål för att fånga spindeln. Rör inte spindeln i fall du har fångat en giftig Brown Recluse.
3.
Identifiera spindel. En giftig Brown Recluse är brun i färgen, inte randiga och har en "violin" mönster på ryggen. De är bara en halv tum i storlek, exklusive ben. Spindeln har fina hår på benen, inte ryggar. Dess mest uppseendeväckande-om du kan komma så nära-är ögat mönstret. En Brown Recluse har tre par ögon. Medan de flesta spindlar har åtta ögon har giftiga Brown Recluse Spider bara sex ögon.

Identifiera en giftig svart änka


1.
Mycket giftiga Svarta Änkan liv i alla delar av Nordamerika, och trivs i alla tempererade delar av världen. De bygger lågt liggande nät och finns ofta i garage, pålar av trä och även BBQ grill.
2.
Capture the spider, med hjälp av en glasburk eller skål. Rör inte spindeln i fall du har fångat en giftig svart änka.
3.
Identifiera spindel. Svarta änkan är blanka, svarta eller brun-svart, med en rad lysande rött till orange fläckar på magen. Fläckarna liknar ofta ett timglas. Honorna är ungefär en halv tum över, exklusive ben. Hanarna är mycket mindre, men inte giftiga.

tips och varningar


  • Var försiktig när du försöker fånga en spindel-Rör inte spindeln direkt
  • .

    
    Copyright © 2011 give2all.org