välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

psykologi och karriär

Postad av : Jeanette Morales

En 4-årig utbildning i psykologi tjäna en BS hästskötare dig för karriär som kräver omfattande interaktion med människor, däribland karriär på hotellet eller annan tjänst industri eller en entry-level möjlighet i alla affärer, särskilt personalavdelning. Att studera psykologi lär dig att fundera över varför människor agerar eller reagerar som de gör, lägga värdefulla insikter i det mänskliga psyket. Fortsätta din utbildning förbi BS till en avancerad nivå därefter till en doktor och bli en psykolog öppnar många olika karriär dörrar för klinisk och rådgivning möjligheter.

Du behöver:
klocka med ett ansikte och två händer
. Tandpetare eller liten pinne.

Kliniska

En karriär inom klinisk psykologi erbjuder möjlighet att hjälpa alla typer av människor lösa sina känslomässiga och psykiska störningar. Psykologer kan inte förskriva läkemedel som psykiatriker kan i behandlingen av psykiska sjukdomar, men de kan erbjuda praktiska sätt att hantera de vardagliga frågorna och betonar kring ett nytt jobb, äktenskaplig disharmoni, personliga rädslor och många andra känslomässiga faktorer som hindrar människor från att leva sitt bästa livet.

Kognitiv

Kognitiv psykologer tillbringa sina karriärer inom universitets-och privata laboratorier forska och utvärdera mentala processer som minne, beslutsfattande eller problemlösning. Kognitiva psykologer fokuserar på hur människor förhåller sig till stimulus och gensvar, på samma sätt som du vet att du kan träna din valp att komma till middagen klockan. Om inre mentala processer fascinerar dig, då du skulle få en karriär inom kognitiv psykologi.

Industri-Organizational

Kliniska psykologer som frodas kring arbetsplatsen inställningen kan välja en karriär som en industriell-organisatorisk psykolog. Detta är ett relativt nytt område specialiserade på att skapa utbildningsprogram för företag och hjälper till i anställningsprocessen och förvaltning kognitiva och emotionella tester för att fastställa starka och svaga sidor anställda.

Barnpsykolog

En klinisk psykolog kan välja en karriär specialiserat sig på barnpsykologi om hon tycker om att arbeta med barn. Barnpsykologer att förstå den speciella behoven hos barn och är utbildade på ett sätt att förhålla sig till och hjälpa ett barn att övervinna rädsla, uttrycka sina känslor och att klara av svårigheter i sitt liv.

idrottspsykolog

Om din passion ligger i en idrottsarena, kan du vara intresserad av en karriär som idrottspsykolog. Enligt American Psychology Association, studier en idrottspsykolog de psykologiska faktorer kring sport deltagande och prestanda. Detta kan vara allt från att hjälpa en idrottsutövare lära sig hantera begränsningar som följer av en skada för att hjälpa dem träna inför OS. Frasen "få huvudet i spelet" tar på djupare innebörd när de tillämpas på en idrottspsykolog karriär.

    Previous:nothing
    Next:om metan alternativ energi
    
    Copyright © 2011 give2all.org