välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

åtgärder för att öka spermieproduktionen

Postad av : Magnus Ekblad

Spermier spelar en viktig roll för att skapa ett nytt liv. Att ha en hög spermieantalet är viktigt för alla manliga vill skaffa barn. Men ibland kommer en man att ha en lägre spermieantal än normalt. Lyckligtvis finns det sätt att öka spermieproduktionen

utlösning Period

En del män får utlösning alltför ofta att hålla ett naturligt och normalt antal spermier. Om du vill börja höja din spermieantalet vänta minst tre dagar mellan varje utlösning så för kroppen att bygga upp sin spermieantalet.

C-vitamin

En helt naturlig åtgärd för att öka spermier räkna är att lägga mer C-vitamin i kosten i form av ett tillägg. En studie från Proceedings of National Academy of Sciences visar att C-vitamin skyddar spermier från oxidativ skada. Det förhindrar också att enskilda spermier från att klibba ihop och orsakar infertilitet.

Motion

Ett enkelt och hälsosamt botemedel för att öka spermier räkna är att motionera regelbundet, helst varje dag. Hålla aktiva och friska ökar spermieproduktionen. Det gör att hålla resten av kroppen fungerar går optimalt.

Zink

En av anledningarna till varför män ibland har ett lågt spermieantal är på grund av zinkbrist. I tidskriften "fertilitet och sterilitet," var en studie publicerad om att zinktillskott hjälper räkna öka spermier.

Vitamin E

En studie i "International Journal of Fertilitet säger att vitamin E tillskott är en annan åtgärd för öka spermier. Detta beror på en brist av ett näringsämne är känt för att bidra till infertilitet.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör färg kristaller
    
    Copyright © 2011 give2all.org