välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar Venus flytraps i det vilda

Postad av : Camilla Näslund

Venus FLUGFÅNGARE är en av flera växter som anses köttätande, som de fångar små insekter och spindlar som en källa till näring. Venus FLUGFÅNGARE föredrar en miljö som är fattiga i kväve nivåer, och oftast finns i mossar och savanner våtmark. Även naturaliserad art inte finns på andra platser, är Venus FLUGFÅNGARE inhemska bara till en yta på ca hundra miles i Wilmington, North Carolina. Här är hur du kan hitta en Venus FLUGFÅNGARE i naturen
1.
De två bästa ställena att hitta Venus Flytraps i det vilda är den gröna Swamp området, ca 5 miles norr om Supply, North Carolina, på NC 211 , eller i Carolina Beach State Park som ligger i Carolina Beach, North Carolina. Båda har spår där du kan se det Venus FLUGFÅNGARE i sin inhemska habitat. Lagar förbjuder skada eller ta bort Venus FLUGFÅNGARE på något sätt, så om du funderar på att ta med en hem, måste du köpa en från en icke daghem eller annan butik som säljer växter.
2.

När väg ut på stigar för att hitta Venus FLUGFÅNGARE, titta noga på marken för växterna. Du kan hitta dem tillsammans med andra köttätande växter, såsom Flugtrumpetväxter eller butterworts. Titta runt kanterna av myrar eller myrar i dessa områden, och på Venus FLUGFÅNGARE leden i Carolina Beach State Park kommer du ofta hitta dem växande längs trä rullbandet.
3.
Ta bilder av Venus FLUGFÅNGARE att du kan finna i deras naturliga miljö, men ta inte växterna. Dessa är en utrotningshotad art och har ett mycket begränsat utrymme på denna jord de kan växa och frodas. Odling och tekniker förökning har ökat antalet, vilket gör dem tillgängliga att köpa på olika ställen. Om du har riktig tur, du bara kan fånga en Venus FLUGFÅNGARE fånga det är middag!

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en enkel motor
    
    Copyright © 2011 give2all.org