välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ading1a "u003e hur man håller en seans u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e skapa en exklusiv troende endast inbjudan lista

Postad av : Camilla Näslund

Skapa

en exklusiv Troende-Only inbjudningslistan

* Håll dig till människor som är öppna. Detta är ett definitivt måste-spöken svarar på de som tror på dem (en rimlig begäran, tror vi). Så bjuder inte personen av dina drömmar i ett försök att visa upp hur cool och mystisk du är om hon är känt för att ha skrattat hysteriskt genom "The Sixth Sense". Inte ens bjuda din bästa vän eller din bror om hans ögonbryn gå upp ännu en smidgen vid omnämnandet av en seans. Om du vill att din seans ska bli en framgång, gå med dem som tror, inte de som erkänner att dra Ouija pekaren att stava fula ord.

* Seanser i allmänhet genomförts med tre eller fler personer, och vissa källor säger att antalet deltagare skall vara delbart med tre.

* Aldrig genomföra en seans själv, om du inte verkligen vill gå galet.

* Barn bör inte bjudas in, eftersom de tenderar att bli utflippad det enklaste, och kan förstöra dina chanser att hålla spöke runt-för att inte nämna att de kunde vara traumatiserade i vätning sig på något högt ljud för resten av livet.

* Medan du bör bjuda in två eller flera personer, bjuder inte fler gäster än vad som får plats runt bordet där du planerar att hålla seans. De första minuterna av seans kräver en viss grupp avslappning och meditation, vilket kan vara svårt att hantera om dina gäster är banka armbågar, bokstavligen flåsar varandras halsar och dela stolar av utrymmesskäl. Det är helt enkelt inte möjligt att meditera med halva din botten som inte stöds.

    
    Copyright © 2011 give2all.org