välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man håller en seans

Postad av : Annika Hultén

Som om det inte finns tillräckligt Weirdos att hantera i den levande världen, du vill komma tillsammans med några av knäppskallar på andra sidan? Hej, vi är inte här för att bedöma din galna idéer, vi är bara här för att utnyttja dem. Men eftersom vi är ansvariga exploatörer, vi ska berätta för dig hur man håller en seans på rätt sätt-det finns något sådant som på fel sätt, och du verkligen inte vill gå den vägen , tro oss. Vi har gått till den mörka och dammiga Bakre raden av biblioteket och samrådde varje bok med en dödskalle och skrämmande handstil på omslaget för att hämta all information du behöver om hur du håller en seans.

Lär dig vad seanser är

en seans (uttalas SAY-ahnce) är ett möte där en grupp människor försöker kontakta en ande och kommunicera med den . Som obalanserad som det kanske låter, har många hävdat att genomföra framgångsrika seanser, och de har de videoinspelningar som bevisar det. Organisationer som International Society for Paranormal Forskning och Kommittén för Skeptical utredningen som specifikt att undersöka möjligheten att spöken faktiskt finns, trots vad dina föräldrar kan ha sagt. (Hey, de var inte precis vara sanningsenlig om att ta Fido att leva på som valp gården heller, eller hur?) För ytterligare bevis, titta på videon "Strictly Supernatural: Séance", som granskar underlagen för trovärdigheten i seanser. (Se Resurser. )

Fox Familj

historia seans kommunikation i USA kan spåras tillbaka till 1848, då två unga systrar, Margareta och Catherine Fox, blev berömd för samtal med ett spöke som hemsökt deras hus i Hydesville, New York. Huset hade tidigare för att vara läskiga: Innan Fox familjen bodde, hade den tidigare ägaren flyttade efter att ha blivit tillräckligt skrämd av den högljudda rappa ljud som inträffade varje kväll. Ljuden fortsatte efter Foxes flyttade in, och rappar ibland varit så våldsam att möblerna skakade och hela huset skallrade.

Under en session rappa en natt, frågade Katarina den osynliga besökaren till rap antalet gånger snäste hon sina fingrar, och det snabbt skyldig. Efter det började de övriga familjemedlemmarna ber anden att svara på ja-eller-nej-frågor, som skulle svara med antingen en eller två rappar, respektive. De utvecklade också en alfabetisk rappa system. Det var snart fast att Foxes talade en man som mördats i deras hus.

Andra Hydesville invånare inbjöds att delta i måste-höra-det-att-tro-det samtal. Snart fanns andra spöken besöker Foxes att chatta med de två flickorna (de rappar skulle endast ske om minst en av dem var i rummet). Rävarna blev snabbt omtalad i staden, sedan landet och så småningom världen. Andra människor försökte kommunicera med spöken i sitt eget hus.

Åh, bör vi nämna att Fox systrarna senare har erkänt att på något sätt fejka de rappar och spöken. Vissa säger dock att fientliga icke troende pressade Foxes i ogiltigförklara deras erfarenheter. Hur som helst kommer Fox systrarna alltid att krediteras med att öppna upp möjligheten att inte bara se eller höra de döda, men att kommunicera med dem direkt.

Moderna seanser

Numera är seanser i allmänhet utförs av synska eller andliga medier som du betalar för att leda seans. Det är dock möjligt att hålla en själv, förutsatt att du vet vad du gör. Är det säkert att bjuda döda människor över att banka på dina möbler? Synska och medier kommer att vara snabb att svara ja. När allt är deras hyra betalas ut av "faktum" att andar kan styras av de levande.

Annan oönskade scenario kan vara att den anda du kalla beslutar att det gillar din plats och hamnar bunking med dig för evigt. Tills vi kommit fram till en "Hur man utför en exorcism på ditt hus?" Kan vi inte garantera att genomföra en seans är 100 procent säkra. Vi kan dock lära dig att hålla en seans ordentligt och minimera dina chanser att skruva upp kungligt med osynliga krafter.

    
    Copyright © 2011 give2all.org