välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur vet din verkliga astrologi tecken

Postad av : Valon Istrefi

Vill du veta din sanna Astrologi skylt? . Lär dig hemligheterna bakom att veta vad underteckna verkligen talar till dig

Du behöver:
ditt födelsedatum


1
Det enklaste sättet att veta din sanna. . astrologi tecken är att helt enkelt söka upp din födelsedag och se vilka särskilda tecken det motsvarar. De flesta människor är inte medvetna om det faktum att det finns faktiskt flera olika traditioner inom astrologi.
2.
Nästa steg är att titta på alla de olika traditioner och se vilken är rätt för dig. Det finns många typer, inklusive babyloniska Astrologi, persiska Astrologi, kinesisk astrologi, egyptiska astrologi, Allenistic astrologi, indiska astrologi, islamiska Astrologi, sideriska Astrologi, och naturligtvis, är västerländsk astrologi som vi är mest bekanta med. Forska om dem alla, och se vad traditioner tala till dig mest.
3.
Slutligen, om du pratar med någon väl bevandrad i astrologi, kommer de att säga att på grund av planeternas rörelser i förhållande till stjärnorna, den ursprungliga Astrologiska tecken är faktiskt inte längre föreligger under sin förmodade födelsedag! Detta är känt som "procession dagjämningarna. "Detta innebär att din sanna Astrologi underteckna verkligen kunde vara tecknet strax innan eller strax efter din faktiska tecken. Så se till att du är medveten om detta.

    Previous:nothing
    Next:Hur återger en tvättbjörn?
    
    Copyright © 2011 give2all.org