välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

blommande växter i Australien

Postad av : Annika Hultén

Enligt regeringen är Australien hem till cirka 30. 000 arter av växter, är 85 procent av som blommande växter . Ett stort antal av dessa anläggningar finns inte någon annanstans i världen. Australien är hem för ett sortiment av blommande växter som växer i en mängd olika miljöer och klimat, från kustområden i Queensland och New South Wales till skogarna i västra och södra Australien.

Blueberry Lily (Dianella revolute)

blåbär lilja, även känd som spridningen lin-lilja och den svarta anther lin-lilja, finns huvudsakligen i de södra delarna av South Australia, Södra Victoria, östra och västliga delarna av New South Wales och vissa södra delarna av Western Australia. Den växer främst i skogsområden i olika miljöförhållanden, såsom torka och frost. Den blåbär lilja blommor, som namnet antyder, är blå till lila till färgen och har sex gul-brun till spets ståndare som sticker ut från deras mitten.

Angular Pigface (Carpobrotus glaucescens)

vinkelvisarfel Pigface växer längs den östra kustregionerna i New South Wales-och Queensland. Denna anläggning producerar en frukt som anses vara en "buske mat" av urinvånare i Australien. Anläggningen är en suckulent smygande is anläggning och en perenn marktäckare. Den växer bra i lös sandjord och är ofta planterade för att kontrollera vind och jorderosion. Blommorna i kantiga Pigface är djupt rosa-lila, med fin vit till gul ståndare, och har liknande utseende som prästkragar, bara med lite tunnare och vassare kronbladen.

Golden Shower (Pandorea pandorana)

Den gyllene dusch anläggningen, även känd som wonga-wonga vinstockar växer i stor utsträckning i hela östra Australien, i en mängd olika klimat och miljöer. Anläggningen växer uppåt längs benen och trädstammar och växter, staket och spaljéer, och allt är i sin närhet. Som namnet antyder är dess stora gula rörformiga blommor kaskad ner mot marken.

Nematolepis phebalioides

nematolepis phebaliodes en blommande buske vedartade växter som växer bara i de södra delarna av Western Australia runt Lake Grace och Israels Bay . Anläggningen är så annorlunda från alla andra arter som den har ännu inte fått ett vanligt namn. Blommorna i nematolepis phebaliodes växa nedåt från lemmar av träd och sloka som en hängande klocka. Blommans kronblad växa till ett cylindriskt rör och är en blank klarröd färg med gula i topparna. Bladen är gröna och korta och sticker ut från filial i olika vinklar.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en mini-förstärkare
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org