välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ungdomar jakt klasser i Texas

Postad av : Jan-Olof Stoor

Även jakt som traditionellt anses vara en sport för vuxna, många barn också njuta av sport och spel jakt. I ett försök att bygga intresset för jakt bland yngre publik, började en rad Texas jakt rancher som erbjuder klasser ungdom jakt och läger. Dessa läger ger en möjlighet för Texas ungdomar att inte bara lära sig om jakt, men också få nya vänner och minnen.

1A Jakt i Texas

Med mer än 10. 000 hektar mark, förvaltar 1A Jakt i Texas en grupp rancher i Zavala län och Dimmit län. Ranchen erbjuder en "Youth Jakt Seminarium" som är tillgänglig för barn i åldern mellan 12 och 17. Enligt deras hemsida ger sex dagars seminarium "intensiv praktisk utbildning i konst och vetenskap av jakt och fiske. " Även resvägen kan ändras något från ett seminarium till den andra, kommer deltagarna sannolikt få undervisning på skytte flera typer av vapen, t. ex. ett hagelgevär, centerfire gevär och. 22 ringformigt. Barn också lära dig om fångstmetoder tekniker, identifiera växter och spår av djur, scoring djur och använda djur samtal. För deras säkerhet, barn också lära sig om matlagning över öppen eld, överlevnadsstrategier och första hjälpen. Klass deltagarna delta i dagliga jagar kaniner varmints, svin och exotiska.



1A Jakt i Texas

212 Judith Ann

Schertz, TX 78154

210-872-2771

jakt-i-texas. com

kristna Outdoor Alliance

Deltagare i er kristna Outdoor alliansen ungdomsläger inte bara lära sig om jakt, men även religion. Enligt webbplatsen är organisationens uppgift att "vägleda ungdomar och friluftsmänniskor att en relation med Jesus Kristus genom upplevelser i Guds natur. " Öppen för barn i åldrarna nio till 17, erbjuder den kristna Outdoor alliansen flera läger varje år. För att möjliggöra en bättre övervakning och utbildning, accepterar varje läger högst 15 barn. Det veckolånga utomhus läger funktioner klasser och verksamheter i bad, fiske och jakt. Eftersom lägren är värd på olika rancher, vilt utbud ändras något från ett läger till ett annat.



Christian Outdoor alliansen

PO Box 310496

New Braunfels, TX 78131

210-827-9802

coacamps. org

Texas Parks and Wildlife Department

I ett försök att uppmuntra ungdomar jakt i delstaten Texas, Texas Wildlife Association (TWA) och Texas Parks and Wildlife Department (TPWD) gick ansträngningar för att erbjuda klasser ungdom jakt. Barn i åldrarna nio till 17 är berättigade till de unga jagar, vilket innebär omfattande utbildning i korrekt jaktmetoder. Tillsammans med att lära sig att säkert och framgångsrikt spåra och jaga vilt, lär sig deltagarna också att bearbeta sina fångster. Enligt webbplatsen är en mängd vilda tillgänglig på ranchen, inklusive "hjort, kalkon, svin, Javelina, exotiska växter, duva, småvilt, sjöfågel, varmints och andra arter. "



Texas Parks and Wildlife Department

4200 Smith School Road

Austin, TX 78744

512-389. -4800

tpwd. state. tx. us

    Previous:nothing
    Next:fakta om marina uttrar
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org