välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

påföljder för hundkamp

Postad av : Jeanette Morales

hundkamp är olagligt i alla 50 stater och kan ge ett grovt brott avgift om bevis påträffas av en sådan handling inträffar. Enligt federal lag, är det ett brott att anordna en luftstrid eller en åskådare på en luftstrid. Enskilda debiteras per brott och varje hund. Om de befinns skyldiga individen är belagt med en $ 250. 000 böter och tre års fängelse. Enligt ASPCA finns tre klassificeringar av hundkamp att brottsbekämpande erkänner som olaglig: "gatan" jaktplan, den "hobby" kämpar och den "professionella" fighters. Åskådare också kan få ett grovt brott avgift bara för att titta på, eftersom de bidrar till lagen lika.

Street

gatustrider klassificeras som striderna mellan hundar som äger rum på landsbygden, gångar, bakgårdar, lekplatser och på gatan hörn. Ofta är dessa slagsmål inte är planerade och kan uppstå bara från hån av en annan person med en hund. Dessa typer av slagsmål styrs inte av någon typ av föreskrifter och leder ofta till döden av den motsatta hund. I vissa fall, eftersom dessa djur är grymt utbildade de utgör ett hot mot grannar och oskyldiga förbipasserande.

Hobbyist

Hobbyist soldater är mer detaljerade med att organisera sin striderna evenemang. De bestämda tider och platser tidsplan för slagsmål mellan hundarna. Hobbyister ras och träna sina hundar särskilt för att bekämpa och tjäna pengar på sina evenemang. Platser är oftast utanför Förenta staterna längs gränser Mexiko eller Kanada.

Professional

professionell hund fighters har ekonomiska medel stödja dem att inte bara föda upp och träna kamphundar utan också att sälja dem. De äger normalt 50 eller fler hundar och väljer att döda några hundar som inte anses "tillräckligt bra" för professionell slåss. En hund som inte anses "tillräckligt bra" är en hund som förlorar mer än en gång. Individer kommer antingen skjuta eller använda trubbigt våld för att döda otillräcklig kamphundar eller sälja dem till gatukämpar.

    Previous:nothing
    Next:globalt översvämningsrisker
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org