välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av saltvatten fisk i New Jersey fack

Postad av : Stefan Svensson

Du behöver:
testpersonen
. Skiss papper.
Dator skrivare.
Stor plywoodskiva.
Craft skum.
Craft kniv.
Tacky hantverk lim.
Silvertejp.

New Jersey's Bay fisk varierar i storlek, form och föredrog livsmiljö. Flera av de arter som lever i vikarna är populära ädelfisk också, ritning idrottsmän till fack för ibland utmanande sportfiske. New Jersey har många vikar längs kusten, såsom Delaware Bay, Barnegat Bay och Little i Egg Harbor. Vissa arter föredrar vikar på grund av de grundare, varmare vatten, andra på grund av anslutningen till floder som de använder för lek.

Striped Bass

Randig bas eller stripers, är populära bland fiskare. Dessa stimfiskar finns i hela New Jersey vikar, men också bebo flodmynningar och vatten längs stränder och stränder. Stripers kan växa till mer än 100 pounds, honorna blir större än hanarna. Stripers över 50 pounds är sällsynta, och de över 30 pounds är typiskt kvinnligt. Unga randig bas resa i små skolor, ibland i floder att dra fördel av en bounty av livsmedel. Vid två till tre års ålder, stripers resor i större, flyttande skolor.

Tautog (Blackfish)

Den tjocka-lipped och stout arbetsföra tautog föredrar livsmiljöer med gott om gömställen eller täcka. Artificiella rev, steniga stränder, vrak och ogräs ger ofta locket för dessa fiskar. I genomsnitt fångade tautogs är mellan sex till 10 år gamla och två till fyra pounds, men de kan växa till mycket större storlekar och leva i 35 år. Tautogs foder under dagtid, med en topp vid skymning och gryning. Under natten blir de orörliga och nästan helt inaktiva. Dykare har fångat dem under natten på grund av deras brist på aktivitet. Den tautog är generellt fångas i New Jersey vikar april till november.

Scup (Porgy)

Scup genomsnitt omkring två pounds och 14 inches i längd, även om de kan växa något större. I New Jersey vikar, scup bebo områden under musselbankar. Scup är trista silver i färg, med blå flecking och nästan omärklig horisontella ränder. Juli, augusti och september är prime månader att hitta scup i New Jersey. Den scup befolkningen påverkas starkt av vattentemperaturen, och släppa temperaturer är en viktig orsak till döden för många fiskar på en plats.

Black Drum

I New Jersey, svart trumma oftast bor i Delaware Bay, men också bor i andra kustnära vikar. Ett utmärkande utseende fisk, den svarta trumman har flera par skäggtömmar hakan och en hög rygg. Svart trummor vägde in på över 140 pounds, men svart trummor genomsnitt cirka 30 pounds eller under. Den svarta trumman lever i vattnen längs Atlantkusten.

    Previous:nothing
    Next:polariserade solglasögon säkerhet
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org