välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Mid-Atlantic blommande träd

Postad av : Magnus Ekblad

Även om det en gång dominerande amerikanska kastanj aldrig når blomningen, och alm tycks kunna överleva enbart på de öppna fälten på en gård, de blommande träden i Mid-Atlantic imponerar ändå med sin mångfald och våren blomsterprakten. Från lönn-björk-bok komplex som växer på norra sluttningarna av Appalacherna, till under vatten står i svart pil, lönn, Tupelo och gula poppel står lövträd i Pennsylvania, Maryland, New Jersey, Virginia och Carolinas aldrig misslyckas att imponera.

allmänna området Beskrivning

Mid-Atlantic är hem för ett omfattande system av långa åsar och rullande berg, mer känd som Appalacherna. Även om skogen fortsätter ända fram till Atlantkusten, är det på den östra sluttningen där trädet älskare kommer att finna lämningar av en stor, varierande lövskog som en gång täckte stora delar av Piemonte. Dissekerade med täta bottomlands och floder slingrande såsom Shenandoah, Delaware, Susquehanna, Roanoke och Potomac, skogarna här ofta ett brett utbud av höga träd och buskar prålig.

Den dominerande Forest av Highlands

Skogen som täcker så stor del av höglandet och östra sluttningar kan bäst beskrivas så lövskog lövträd skogen domineras av bok, socker lönn, kastanj ek, vit ask och röd lönn. Men alla dessa träd är blommande växter, är deras våren blomsterprakten minimal, kan dock falla lövverk vara tvärtom.

Betydelsen av Great Smokies

Trots ligger vid södra kanten av Mid-Atlantic regionen, dessa North Carolina-Tennessee höglandet är extremt viktigt att ekologin i både Appalachians och Alleghenies i Pennsylvania. Här i dimmiga bergen, kommer karaktären observatören hitta en djupt urholkad terräng, som fungerar som ett naturreservat för ett stort antal i södra hårda träslag som ger mycket mångfald och färg till Södra Appalacherna. Inom detta stora bevara växa hickories, pekannötter, svarta körsbär, röda ekar, träsk ekar, svart valnöt, robinia, Catalpa, tass-tass, Buckeye och tulpanträd. Titta på våren för de färgglada blommor på svart körsbär, tulpanträd, Catalpa och tass-tass.

Bottomlands

långsamt slingrande kust floderna i mitten av Atlanten Piemonte har sin egen unika våtmarker skog som förtjänar särskilt omnämnande, om bara för stora att några av de sycamores och träd tulpan få. Förutom att dessa växer ganska höga, men deras omkrets kan också vara enorm. Tillsammans med lönn och tulpanträd du kan se alm, björk floden, Cottonwood, svart pil, vatten Tupelo, sweetgum och sumpcypress (en lövfällande barrträd). Kolla in blommorna på tulpanträd, som är ganska stora och doftande.

Färgglada undervegetation

På östra sluttningarna av Appalacherna, den färggranna små träd och buskar i skiktet gör skogen vaknar till liv med färg i våren. Dogwoods, redbuds, berg lagerblad, rhododendron, fågelbär och persimon alla lägga till färg till Piemonte skogen, men inte nödvändigtvis alla i samma plats vid samma tidpunkt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org