välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

statliga campingplatser i Saginaw dalen, Michigan

Postad av : Jeanette Morales

Michigan är känt för sin massiva områden vildmark omgiven av stora sjöarna och fylld med en mängd unika djurlivet. Från gamla skogar, böljande kullar till rena stränder, har detta tillstånd allt för naturälskare. Michigan erkänner sitt överflöd av naturtillgångar och har flera statliga parker tillägnad tillåter friluftsentusiaster och familjer att besöka sina skogar och stränder. Den Saginaw Bay sitter på Lake Huron och värd för många statliga campingplatser att njuta av området inom köravstånd i staden Saginaw.

Bay City friluftsområde

Bay City State friluftsområde, som ligger i Bay City på Lake Huron's Saginaw Bay är känt för sina natursköna kusten våtmarker. Den Tobico Marsh är en av de största systemen sötvatten våtmark i landet. Den Bay City Rekreationsområde funktioner vandring, skidåkning, fiske och jakt i parken. Stränder, skogar och prärier gör detta område ett bra ställe för älskare av vilda djur på besök.

Bay City friluftsområde
3582 State Park Dr
Bay City, MI 48706
989-684-3020
dnr. state. mi. us /parksandtrails

Sleeper State Park

Ungefär som Bay City, Sleeper State Park ligger på Saginaw Bay och har alla de förmåner som att vara på sjön Huron har att erbjuda. Det finns flera båt ramper för att infoga din båt i vattnet och flera allmänhetens tillgång fiskeområden i och runt parken. Från fiske till paddling, kommer människor som älskar vatten passar in här. Det finns också hektar skog och våtmarker i parken med många olika arter av vilda djur som vandrare och jägare både kan njuta av.

Albert E. Sleeper State Park
6573 State Park Road
Caseville, MI, 48. 725-9. 799
989-856-4411
dnr. state. mi. us /parksandtrails

Port Crescent State Park

Ligger på stranden av Lake Huron i Port Austin, är Port Crescent State Park annan park för individer att gå för att njuta av utsikten över sjön från sandstränder. På toppen av fiske, paddling, vandring, skidåkning och jakt, har Port Crescent en trä strandpromenad för familjer att ta in en vacker utsikt över Saginaw Bay. Vissa campingplats erbjuder även en underbar utsikt över bukten, och det finns flera vandringsleder som tar resenärerna genom sanddynerna som gör Lake Huron berömd.

Port Crescent State Park
1775 Port Austin Road
Port Austin, MI 48467
989-738-8663
dnr. state. mi. us /parksandtrails

    
    Copyright © 2011 give2all.org