välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad är Virginias naturliga underverk?

Postad av : Jan-Olof Stoor

Du behöver:
periodiska systemet

Virginia har flera naturliga underverk som erbjuder hisnande vyer och äventyr för resenären. . Överflödande av mäktiga berg insvept i blå dimma, vattenfall och forsar, grottor och mystiska klippformationer, erbjuder Virginia natur turer för pionjäranda och roligt som söker familjer. Besökare och bosatta både kan tillbringa dagar med att utforska detta tillstånd, frodig i de gåvor av Moder Natur.

Shenandoah Valley

Någon som planerar att besöka Virginia måste innehålla minst ett besök till Shenandoah Valley. Här ensam, Virginia naturunder span 200 miles från Blue Ridge Mountains, det Alleghenies, dalar fyllda av blommande träd och blommor på våren, och rusar vattenvägar i sommar. Naturresor du till grottor, inbördeskriget spår, slagfält, paddling, vandring och trekking, museer, och festivaler. Shenandoah River rinner norrut genom nio län i Virginia och två i West Virginia gå samman med Potomac.

Blue Ridge Mountains

The Blue Ridge Mountains är en del av Appalacherna. De börjar i Georgien, kontakt med den store Smokey Mountains genom att köra norrut till Shenandoah National Park i Virginia, och sedan avsluta i Pennsylvania. Namngivna Blue Ridge på grund av den intensiva blå färgen på sortimentet och den blå dimma som omger dem, den frodiga tillväxt och ett rikt djurliv gör detta till en favoritdestination för vandrare, bicyclers, fågelskådare och alla som älskar naturen turer. Blue Ridge Parkway går genom 496 miles i denna natursköna.

Natural Bridge

Natural Bridge är en av Virginia naturliga underverk som finns i Shenandoah Valley. Det amerikanska inrikesministeriet utsett denna plats som en National Historic Landmark 1998. Folk från hela världen kommer att besöka denna stenbro. Naturens krafter, vind, rinnande vatten och tid har ristat 20 berättelser av fast berg för att bilda ett valv. Den Natural Bridge var övervakas av George Washington, köptes av Thomas Jefferson och ömt av efterföljande privata ägare, som byggde större värdshus och orter för att tillgodose ett av de mest populära attraktionerna i Virginia turism.

Luray Caverns

Luray Caverns är en av Virginia mest kända naturfenomen. Mer än 500. 000 besökare kommer varje år från hela USA och hela världen. De har 20-tums-djup Dream Lake, den största sjön i grottor, stalagmiter, avgrunder och salar. De Luray Caverns erbjuda en underjordisk klassrummet: Bildandet av Blue Ridge Mountains, Shenandoah Valley och jorden själv kan utforskas genom att ta naturresor i denna naturliga formation.

    
    Copyright © 2011 give2all.org