välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

flugfiske i pere Marquette, Michigan

Postad av : Jan-Olof Stoor

De Pere Marquette vattendelare i Michigan är en idealisk plats för flugfiskare att utöva sin konst. Vattnen i Pere Marquette River är cool, naturlig och friflytande, floden sträcker sig ungefär 30 miles och rinner ut i Lake Michigan. Vild och kläckeri regnbågslax, Chinook lax och öring dras till floden och dess många biflöden av en rik marksänd insekt befolkningen och sand och silt bottnar flod fylld med stenar och nedskjutna träd som skapar en bekväm livsmiljö. Fiskesäsongen sträcker sig från april till oktober och det är bäst att hinna särskilt fisk kommer att bero på tidpunkten för deras årliga vandrande körs.

Fisk

Vattnet i Pere Marquette regionen är befolkad med öring, regnbågslax och lax, som är perfekta flugfiske. Staten poster för öring och regnbågslax är 34 kg. och 26 kg. respektive var och båda rekord i Lake Michigan, som är ansluten till Pere Marquette vattendelare via Pere Marquette River. Browns upp till 20 inches lång och vild regnbågslax och Coho lax i 30-lb. sortimentet har varit kända för att ligga på lur i farvattnen i Pere Marquette. Steelhead befolkar området i stort antal tidigt på våren och sent på hösten när vattnet är kallt och skumma. Öring börja plocka upp i slutet av våren och Chinook lax typiskt anländer sensommaren, 1 september-1 November är högsäsong för Chinook

bete och angripa

En 7-vikt till 8-vikt flugspö och. 10-till 20-lb. test linje bör vara tillräckligt för fiske i regionen. Lokala flyga luckor erbjuder ett brett sortiment av bete, särskilt från slutet av maj till början av juli. Enligt lokala fisket myndigheter, dagsländor på floden inkluderar "Hendricksons, svavel, blåvingade oliv, grått och brunt Drakes, och hexagenia limbata. "Bäcksländor och nattsländorna är också vanliga, och de gynnas av stora öring är kända för att ta till en mängd olika flugor Steelhead. Nymfer med ägg mönster eller små svarta bäcksländor träder i kraft när torrflugor inte finns tillgängliga, stora myror och. lurviga rackarna kommer att göra. Enligt lokala myndigheter fiske, fiske med serpentiner kan vara mycket effektiva i tidig vår och sen höst.

förordningar

Fiske i Michigan kräver Michigan fiskekort. Övre Pere Marquette River från M -37 Bridge till Gleason's Landing är catch-and-release, och endast konstgjorda beten får användas. Floden från Gleason's Landing nedströms till indiska Bridge är öppet året för alla fiskarter utom öring, bäckröding och lax, som bara kan fångas mellan den sista lördagen i april och 30 september. Det är tillåtet att fånga fem fiskar per dag, men endast tre fiskar får 15 inches eller större. Öring och regnbågslax måste vara över 10 inches att hålla, och atlantlax under 15 inches måste släppas.

Avgifter

En "all-arter" Michigan fiskekort för säsongen 2010/2011 är $ 28 för boende och 42 $ för utomlands bosatta för säsongen. En endags licens är $ 7 för både inhemska och utländska subjekt. Fiskare under 17 år kan köpa ett tillstånd för $ 2 och seniorer över 65 år kan man fiska för $ 6

Överväganden Pere Marquette floden och dess bifloder är indelade i följande större områden:. Lilla South Branch, Mellanöstern Branch, Baldwin River och Big South Branch. Öring hålla vatten är riklig som de vatten som ofta fulla med nedfallna träd och annat skräp, och den naturliga geografin av floderna innehåller många skarpa kurvor. Det finns ett stort område med vatten som skall omfattas, men tänk på att inte alla stränder kan lätt tillgängligt till fots, om du inte vill hållas tillbaka, förbereda sig för att vada. Lokala leden guider finns på nätet.

    
    Copyright © 2011 give2all.org