välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

havssköldpadda livsmiljö information

Postad av : Stefan Svensson

Det finns sju arter av havssköldpaddor i världen, som alla visas som hotade eller utrotningshotade i sitt ursprungliga habitat. Tillsammans bor de alla hav utom Arktis. Havssköldpaddor tillbringar hela sitt liv i havsvatten, bara honan som kommer upp på land länge nog för att lägga ägg. När äggen kläcks ungarna marsch omedelbart i havet

gröna havssköldpaddan

Green havssköldpaddor, Chelonia mydas, finns i tropiska och subtropiska vatten, bebor kustområden i mer än 140 länder. I USA den gröna sköldpaddan som oftast bor i Atlanten och Mexikanska golfen, och har setts i vatten från Massachusetts till Texas. Viktiga utfodring områden är Florida, Jungfruöarna och Karibien. Vuxna kvinnor migrerar, ofta reser tusentals miles till boplatser i Costa Rica, Florida, Australien och Hawaii. Sjögräs sängar är en viktig livsmiljö för gröna sköldpaddor, som vuxna nästan uteslutande växtätare, som livnär sig på den sjögräs och alger.

Hawksbill Sea Turtle

hawksbill, Eretmochelys imbricata, förekommer i tropiska och subtropiska regioner i Stilla havet, Atlanten och Indiska oceanen. Enligt US Fish and Wildlife, Hawksbills ofta rev och steniga områden, grunda kustområden, laguner och smala vikar och passerar. De sällan våga sig in vatten djupare än 65 meter. Den hawksbill viktigaste boplatser är i Seychellerna, Mexiko, Indonesien och Australien.

Läderbaksida Sea Turtle

Dermochelys coriacea, den läderbaksida, kan tolerera ett brett spektrum av vattentemperaturer. Den läderbaksida bebor Atlanten och Stilla havet, och har siktats längs hela kontinenten kust i USA, norr till Mexikanska Maine och söderut till Puerto Rico och U. Jungfruöarna, liksom i Mexikanska golfen. Dessa djupt havssköldpaddor äter maneter som en viktig födokälla, och häckande honor migrera från tropiska vatten till svalare haven i jakt på maneter i sommar.

Kemps Ridley Sea Turtle

Lepidochelys kempii är den minsta och mest sällsynta havet sköldpaddan i världen. Deras produktsortiment omfattar Mexikanska kuster i Mexiko och USA, liksom Atlanten Nordamerikas kust till Nova Scotia och Newfoundland. Kemps ridleys bo främst i en plats: Rancho Neuvo i Tamaulipas i Mexiko. Under senare år har mindre boplatser har fastställts i Texas i Padre Island, och några bon har rapporterats i närheten Mustang Island. Den stora livsmiljöer för Kemps ridleys är kustvattnen i norra Mexikanska golfen, särskilt Louisiana. Kemps ridleys ofta i salta våtmarker.

Olive Ridley Sea Turtle

Lepidochelys olivacea, oliv Ridley, finns i det varma vattnet i Stilla havet, södra Atlanten och Indiska oceanen. De är oftast ses i öppet hav, säger National Geographic, migrera stora avstånd för att bo på tropiska och subtropiska stränder. Oliv Ridley inte bo i USA. Dess främsta boplatser är i Mexiko, Nicaragua, Costa Rica, östra Indien och Sri Lanka.

Oäkta karettsköldpadda

oäkta, Caretta Caretta, finns i Atlanten från Newfoundland till Argentina, Stilla havet från Alaska till Chile och i Indiska oceanen och Medelhavet. Den oäkta kan bebo såväl tempererade som tropiska vatten. Enligt NOAA fiske Office of skyddade resurser, efter Hatchling osams vistelse i områden där ytvatten konvergera, eftersom dessa platser har gott om alger som de gömmer sig. Detta är vanligt mellan Golfströmmen och sydöstra USA: s kust, och mellan Slingström och Floridas västkust. Mellan åldrarna 7 och 12 år, vuxna migrera till kustnära kustområden. Större boplatser i USA är från North Carolina till sydvästra Florida.

Platt baksida Sea Turtle

Natator depressus, det platt baksida eller australiska platt baksida, finns bara i Stilla havet runt Australien och Papua Nya Guinea. Den platt baksida föredrar vikar, kustnära korallrev, grumliga kustnära vatten och gräsbevuxen grundområden.

    
    Copyright © 2011 give2all.org