välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar norra USA

Postad av : Jan-Olof Stoor

Spindlar i den norra regionen i USA kan hittas på många ställen-från trädgårdar och fält till hus. De kan vara färgglada att mörka och håriga. De flesta kommer inte bita om de inte känner sig hotade, men det finns några som kan vara aggressiva och kan leverera en bit behöver läkarvård
1.
Undersök spindel för olika färg. Om spindel är svart med en röd timglas på buken, kan det vara en kvinnlig svart änka, som har ett giftigt bett. Denna nordamerikanska spindel kan vara mycket aggressiv. Norra spindlar som är svarta med slående gul markering är svarta och gula trädgårdar spindlar. De är orb vävare som kan hittas i områden med hög gräs, uthus och takfot av bostäder. De är ofarliga för människor. Taggiga micrathena är svarta spindlar med en vit taggig buk med svarta fläckar.
2.
Studera hur spindlar. De flesta spindlar i norra USA som taggiga micrathena och hoppande spindlar är ungefär en halv tum lång. Undantag är longjawed spindel med sin långa smala kropp nå en tum lång. Ett annat undantag är spindelnät spindel som ofta finns i hem nå inte större än en fjärdedel tum i längd.
3.
Observera beteende norra USA spindlarna. Hoppspindlar jaga efter byten på marken, oftast på kvällarna. Hoppande spindlar har utmärkt syn med två små och två stora ögon. De gömmer sig när de ser byte och hoppa på den när den passerar. Krabba spindlar kamouflage sig på blommor av liknande färger som gult och orange medan de väntar på byte. Deras kroppar är platta och kantiga och de går i sidled, som krabbor.
4.
Undersök spindelnät. Norra USA spindlar har olika typer av duk. Exempelvis gör starbellied orb vävarna stora zig-zag mönster i sina nät. De gula och svarta Korsspindel har små sicksack i sina nät och hoppspindlar skapa små duk som används för att hålla sina ägg och inte för att fånga byten. Taggiga micrathena spindlar spinna sina nät hårt rullad och perfekt runda.

    
    Copyright © 2011 give2all.org