välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är blommande grupp av Fuji äppelträd?

Postad av : Charlotte Wannberg

Äpplen, inklusive Fuji, är en del av en mycket stor familj av växter vetenskapligt klassificeras som Rosaceae (Rose familj). En närmare granskning av frukten från trädgården ros, en så kallad nypon, kommer att avslöja en liten frukt som liknar äpplen, men oftast på tårta sida när ätit

första Apple

Fuji äppelträd producera populära äter äpplen kända för en söt smak, god hållbarhet och en fast kött. Äpplen omfattar släktet Malus, vilket är endast en av 95 släkten med i Rosaceae.

Kärnfrukter

Fuji äpple, tillsammans med andra typer av äpplen, ger en kärnfrukter, som är en typ av frukter med fruktkött som bildas från en underlägsen äggstocken. En kärnfrukter kännetecknas av en mogen äggstock och utsäde säck som är oätliga, omgivet av en stor, köttig lager, vilket är mycket välsmakande. Även om kärnfrukter beskriver frukter av äpple, päron och nypon, inte alla de 3. 000 arter i rosfamiljen bildar en kärnfrukter.

Fuji Äpplen

Fuji äpplen är bara några av de tusentals sorter (ofta kallad sorter) som odlas i världen idag. Enligt Science Daily var Fuji äpple utvecklats i Japan genom att korsa en Red Delicious med en Ralls Janet.

Beskrivning

I allmänhet ökade blomma kännetecknas av fem kronblad, fem foderblad, många ståndare och en komplexa fruktblad innehåller många äggstockarna. Växterna är mestadels lövträd och kommer vanligtvis att växa i form av en flerårig ört, träd eller buske.

Rose

Vid sidan av äpple, päron och nypon, som är en viktig ingrediens i örtte innehåller denna familj många kommersiellt gångbara frukter. Körsbär, mandel, kvitten, jordgubb, plommon, hallon, persika och aprikos är alla en del av Rose familjen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org