välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar hajtänder på New Jersey stränder

Postad av : Camilla Näslund

Atlanten utanför New Jersey är slå sig ihop med marint liv. Den mest fruktade och hyllade är hajen. Sharks utanför New Jersey kusten kommer i alla storlekar och arter, från den lilla sand haj på det stora vithajen. Hajtänder är riklig längs New Jersey stränder, eftersom de flesta hajar har rader av tänder och förlorar en del på daglig basis. Letar du efter hajtänder på New Jersey stränder är en rolig hobby

Du behöver:.
Liten spade
. Hink.
Sand sil.
Bilder av hajtänder.
Lokala tidvatten tabell.


1.
Välj ett New Jersey strand som har god tillgång på snäckor och stenar. Varje New Jersey badort kommer att ha flera olika stränder. Du kan fråga på en lokal butik där de bästa skal stränderna är eller ens be om stranden där de mest hajtänder kan hittas. De bästa stränderna för att hitta hajtänder förändras varje vinter på grund av stormar och översvämningar tidvatten, så frågar lokalbefolkningen är din bästa insats.
2.
Anländer till stranden vid lågvatten att starta en sökning för hajtänder. Leta efter områden där snäckor och stenar har reglerats. De kan vara nära havet, bakom en stor sten eller i en urtvättad område av stranden. Kontrollera dina barn bord att hitta tid för lågvatten. Snäckor, stenar och tänder haj är kvar på stranden som tidvattnet drar sig tillbaka, vilket gör detta den bästa tiden att söka.
3.
Shovel sand, snäckor och stenar i en kvarts tum sil . Skaka sil för att ta bort små stenar och sand, lämnar större stenar och snäckor. Häll vatten från hinken över sil för att identifiera vilka hajtänder, som är mycket mörkt när de är våta.
4.
Leta efter mörka stenar som är formade som trianglar. Spara dessa i en burk eller påse och jämföra dem med bilder av hajtänder att identifiera de arter av haj för varje tand hittades.

Tips och varningar


  • New Jersey har 126 miles av kusten från Sandy Hook till Cape May.
  • En haj tand är mycket distinkt och du kommer att känna igen en efter att ha tittat på bilder av dem.
    
    Copyright © 2011 give2all.org