välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hackspett skador på trädet

Postad av : P-O Lennartsson

Hackspettar kan högljudda grannar, knacka deras vassa näbbar mot träd och byggnader för mat, bostad och syften parning. Vissa arter hackspett kan skada ett träd så allvarligt att det dör, om inte från pickande själva skadan, sedan från angrepp eller smitta en paus i barken gör

Anatomy

hackspettar är mellan sju och 14 inches lång och har vassa starka näbbar. Deras styva svansar och korta kraftiga ben med klor hakas hjälpa dem förstå och balans medan de hammare bort på en trädstam eller gren.

Typer

insektsätande (insekt-ätande) hackspettar inte gör mycket skada på levande träd, men träd skador som sapsucker hackspettar kan döda ett träd eller locka till sig andra djur som orsakar skada.

insektsätare

De flesta hackspettar göra hål i döda eller ruttna träd för att hitta sin favoritmat Källa: Insekter. Hålen de utsätter är vanligtvis ordnade i raka horisontella linjer.

Sapsuckers

borrar sapsucker Hackspetten i levande träd för att hämta den klibbiga saven med sin långa tunga eller att äta insekter som äter också SAP. De äter också mjukdelar i bark.

Bostäder

hackspettar förstoring träd hålrum för häckande på våren och lägger 4-5 ägg som kläcks inom två veckor.

Management

insektsätande hackspettar skada hus, stängselstolpar, och stolpar verktyget oftare än träd eftersom de föredrar död ved att leva.

Metoder för att förhindra skador finns utslagning, insektsmedel, anordningar som skrämmer och, med tillstånd, fångst eller skytte.

    Previous:nothing
    Next:hur man skär flexibla metallrör
    
    Copyright © 2011 give2all.org