välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en figur 4 ekorre fälla

Postad av : Valon Istrefi

英文博客的留言增加外链 链接的有效力 一些可以发锚文本签名的 做链接的重要规则 英文网站优化工具大全

Fånga upp djur för mat är ibland nödvändigt i överlevnad situationer, och smådjur är lättare att bearbeta. En siffra-4 ekorre fälla är ofta som en deadfall fälla. Det är en trigger som kommer att släppa en vikt på en ekorre eller andra små djur och krossa det. Siffran-4 fällan är mycket effektivt, förutsatt att den är konstruerad på rätt sätt

Du behöver:. .
Hårdrock eller logga
Tre hack pinnar.
. . Bait (valfritt)


1
Placera alla tre av dina pinnar på marken så de bildar en figur fyra-ett plustecken med två pinnar och en som fastställs diagonalt, bildar nummer 4. Upprätt-minnet bör vara samordnas i ena änden och sågat bort till en rätvinklig kant ungefär halvvägs ner. Den diagonala minnet bör vara fasade i toppen och passa ihop på botten, så att den passar väl in i skåran i slutet av betet pinne. Och betet stick i centrum borde passa rent mot kantig kant upprätt pinne.
2.
Grillspett betet med den spetsiga bete pinne, inrätta fällan. Placera försiktigt utkanten av din rock eller log (som ska användas som ett deadfall) på diagonalen. Se till att klippa eller logga du använder väger minst fem gånger så mycket som djuret som du försöker fälla.
3.
För att förhindra att djur från att komma in i fel riktning, plats stavar eller borste på ena sidan av fällan.

tips och varningar


  • Se till forskning lagarna i ditt tillstånd, som fångstmetoder djur är inte lagligt i alla stat.
    Previous:nothing
    Next:hur man köper lerduvor
    
    Copyright © 2011 give2all.org