välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man upptäcker guld i kvartsgångar

Postad av : Jonathan Nyberg

Kvarts och guld både hitta sitt ursprung som ådror inne i en stor massa av sten. Quartz kräver vissa mineraler för att vara närvarande och flytande, och sedan utsättas för värme och tryck för att bilda kristaller. Guld är då bildas inuti kvarts som ett slags biprodukt.

Eftersom dessa stenar urholka (främst i form av vatten in i sprickor), vener i guld utsätts för väder och vind och skingrades. Du är mer sannolikt att hitta kvartsgångar i vissa mineralrika områden-och där det finns kvarts, det finns oftast guld också.

Du behöver:
Metalldetektor (valfritt)


1
Lär dig att känna igen kvarts. . . Studie prover på en kortfattat formulerat butik. Om du hittar en kvarts outcropping som visas järn-färgade, definitivt har ett prov analyseras (eller mäts för renhet av guld).
2.
Sök efter flyta. Bitar av kvartsgång som har brutits av och åkte ner en kulle eller en bäckfåra kallas flyta. Följ källa och samla en mängd ha analyserade.
3.
Håll utkik efter eventuella grus bänkar på kanjonväggarna. Dessa är bra ställen för att hitta kvartsgångar. När du hittar dem, testa dem i en mängd olika områden runt berget.
4.
Sök efter områden med små kullar och alla karga områden som visas borste som växer på en kanjon vägg- -dessa fläckar kommer sannolikt att visa mineralisering och vara en möjlig plats för rika kvartsgångar.

tips och varningar


  • Använd din metalldetektor i områden där det är tillåtet.
  • har större mängder guld analyseras för ordets rätta måtten.
    
    Copyright © 2011 give2all.org