välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du ansluter ledde rep ljus till sol laddare

Postad av : Ulf Friberg

Med din super-futuristiska, hög energi, låg-watt LED lampor rep fäst ett föråldrat kraftkälla t. ex. ett vägguttag så förra århundradet. Det du kan göra är att ansluta dessa Paragons av belysning till en solpanel med en inbyggd laddare och låt ren energi av solen göra resten.

Du behöver inte ha en tjusig ingenjör eller ett statligt bidrag att göra denna konvertering, du behöver bara några grundläggande verktyg och instruktioner

Du behöver:
Solpanel och laddare (som motsvarar din LED rep ljus). .
Sax.
Lödkolv 2% silver.
Gummi cement.


1.
Montera din sol laddare krets där det kommer att få den bästa, mest konsekventa källa av direkt ljus. Använd den medföljande hårdvara och kontrollera att den är inom räckhåll för plug-slutet av din LED-rep ljus.
2.
Skär bort kontakten från slutet av din LED-rep ljus och beröva ändarna av trådarna. Wrap och löd den positiva (röda) kabeln runt pluskabeln från sol laddare, och den negativa (svarta) kabeln runt minuskabeln från sol laddare.
3.
Täck ditt lödda terminaler (en gång torrt och svalt) i en tunn beläggning av gummi cement.
4.
Sätt din konstruktion i ljusa, konsekvent solljus och kan ta flera minuter för laddaren att frigöra tillräckligt med ström för ditt ljus.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar kapacitans metallplattor
    
    Copyright © 2011 give2all.org