välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

funktioner i solenergi

Postad av : Camilla Näslund

Funktioner av solenergi omfatta jordbruks-, smarta hem och applikationer belysning. . Energi från solljuset in genom olika paneler systemen där den lagras tills de används. Solenergi är ett effektivt sätt att minska energiförbrukningen och bli mer miljövänliga. Det minskar även elektriska räkningar och energikostnader.

Jordbruk

uppvärmning av växthus genom att utnyttja solenergi och driver pressar druva i vingårdarna med solpaneler är bara några av de moderna sätten jordbruk funktioner solenergi. Torkning av grödor såsom hö och tobak har länge varit en nödvändighet för jordbrukaren. Konventionella metoder för torkning inkluderar användning av el-eller gasdrivna lador. Men energi och pengar kan sparas genom att konvertera lador till solenergi med hjälp av paneler till huvudet och torka grödor inom.

Hembelysning

Ljus interiör hem med hjälp av solenergi blir ett allt populärare alternativ för nya hem ägare. Särskilda system installeras som samlar solenergi genom en spegel system. Att energi överförs sedan till traditionell belysning med hjälp av optiska fibrer. Solar Lighting har revolutionerat utomhusbelysning och gjort det tillgängligt för alla oavsett budget. Individuella spel lampor kan köpas för så lite som $ 5 per ljus och kan placeras längs trottoarer eller i ytterkanten av bostäder. Dessa lampor ladda upp genom att samla in solljus under dagen och bränna hela natten.

Vatten Värme

Värme vatten genom sol varmvattenberedare kan inte bara spara energi men kan också spara betydande belopp på din elräkning. Sol vatten värmesystem använda solljus för att värma vattnet med tuben samlare eller platta samlare plattan. Den översta kapacitet i dessa system är ungefär 154 GWS. Kina leder världen med störst antal människor köper solsystem årligen. Men Israel störst procent av användning med över 90 procent av befolkningen att värma upp sitt vatten genom solenergi. I USA är solkraft huvudsakligen används för uppvärmning av pooler genom platt porslin paneler.

    Previous:nothing
    Next:vägbeskrivning till tjuren buck trädet
    
    Copyright © 2011 give2all.org