välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

tomat vetenskapsmässa projektidéer

Postad av : Valon Istrefi

Du behöver:
objektets omkrets eller diameter
. Objektets linjär hastighet.
Papper.
Penna.
Calculator (tillval).

Tomat vetenskapsmässa projekt ger ett sortiment av pedagogiska aktiviteter för studenter. Även tomat naturvetenskapliga projekt brukar fokusera på växtbiologi, de kan också fokusera på andra discipliner, t. ex. elektronik och kemi. Projekten uppmuntra kreativitet, kostar lite och hjälper till att få barnen glada om vetenskap. Kom ihåg att vetenskap rättvis projekt har frågor, experiment utförts och svar ges.

Tomat Surhetsgrad Projektidé

Använd lite kemi för att skapa en vetenskap rättvis projekt som visar surhetsgraden i tomater jämfört med andra frukter. Pressa 1 /4 kopp av juice varje från ett urval av frukter i små glas. Till exempel kan du använda bifftomater, körsbärstomater, tomater släktklenod, citroner, lime, apelsiner och äpplen. Förutsäga vilka saft kommer att ha högsta surhetsgrad. Använd ph teststickor för att mäta surhetsgraden i varje juice. Skapa en display vetenskapligt projekt som anger din gissning och listor surheten i varje juice.

Tomat Genomföra Projektidé

leda elektricitet med hjälp av olika typer av tomater för att upptäcka vilka som gör det bästa ledare. En vuxen med elektriska kunskap behöver ställa upp ett batteri med ingående och utgående ledningar tippade med metall ledare. Vetenskapen verkliga projekt kräver också en voltmeter för att läsa den mängd el som löper genom maten. Test bifftomater, körsbärstomater, tomater släktklenod, gröna tomater och gula tomater. Skapa en affisch styrelse för projektet som listar spänningen transporteras av varje tomat typ.

Tomat Växande Projektidé

odlar tomater i olika typer av material för en vetenskap rättvis projekt som fokuserar på hur växter utvecklas. Du vill använda samma utsäde och storlekar potten och typer för varje tomatplantor. Plant ett frö var i tre krukor fyllda med ren smuts. Plant ett frö var i tre krukor fyllda med halv smuts och hälften sand. Plant ett frö var i tre krukor fyllda med ren sand. Ställ krukorna på en plats som distribuerar ljuset jämnt till varje växt. Se till att vatten varje kruka med exakt samma mängd vätska.

Gör anteckningar om utvecklingen av varje planta för att skapa ett diagram för dina tomater vetenskapsmässa projektet. Skriv ner frågor och svar, till exempel vilka växter grodda först, som växte högsta, som växte mest tomater. Skapa en display affisch styrelsen med frågor, information och tillväxt grafer takt. Ställ tomat krukor framför styrelsen att skapa en visuell display.

Använd olika variabler för att verkställa tomatplanta tillväxt om du inte vill använda smuts och sand. Du kan plantera alla frön i smuts och ge varje planta olika mängd vatten för att upptäcka resultaten. Du kan ge varje grupp av växter olika mängder av ljus eller olika mängder växtnäring också.

    
    Copyright © 2011 give2all.org