välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

arbetsbeskrivning för en vilt biolog

Postad av : Jeanette Morales

De livshistorier och profiler bevarande av fåglar, däggdjur, kräldjur och groddjur är vanligtvis huvudinriktning viltbiologer

Beskrivning

På en grundläggande nivå, de flesta biologer studera djur och deras livsmiljöer. Detta innefattar normalt kartläggning för vilt närvaro och demografi, studera utfodring, reproduktion och dödlighet, och definiera krav på sin livsmiljö och prioriteringar bevarande.

Anknytning

Många enheter använder biologer. Wildlife forskare arbetar ofta om statliga ämbetsverk på federal, delstatlig och lokal nivå, som USA Forest Service i Inrikesdepartementet eller ett tillstånd avdelning av naturresurser. Men de kan också vara knuten till universitet, privata företag, ideella organisationer och zoologiska institutioner.

Undersökningar

En gemensam uppgift för biologer är övervakning av omfattningen vilt befolkningen. Detta gäller särskilt för arter av särskild förvaltning oro, t. ex. spel (som vitsvanshjort eller TRUMFAD ripa) eller hotade /utrotningshotade djur (som American Martens).

Skills

biologer är vanligtvis bekanta med en mängd teknik, inklusive telemetri utrustning för djur spårning och geografiska informationssystem programvara för att kartlägga spridning och habitat. Vissa har flygcertifikat för flygfotografering befolkningsundersökningar. Många biologer behöver exceptionella färdigheter i mellanmänsklig kommunikation: Liksom många resurs chefer, de behandlar människor så mycket som vilda djur. Arbeta i avlägsna områden under primitiva förhållanden är ofta en realitet.

Utbildning

För många arbetstillfällen, en liknande disciplin en kandidatexamen i biologi, djur ekologi eller är skyldig. Forskarassistent kan kräva en master-eller mer avancerade certifiering.

    Previous:nothing
    Next:utvecklingen av en fågel ägg embryo
    
    Copyright © 2011 give2all.org