välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bygger ett hängande birdfeeder

Postad av : Jeanette Morales

Att bygga en hängande fågelbordet är lätt att göra om du har några träbearbetning färdigheter. Du kan köpa byggsatser att återvinna 3-liters läsk flaskor till fågelbord eller sked jordnötssmör blandat med fågelfrö i tomma grapefrukt halvor och hänga dem med ett rep som sytts in i svålen. Du kanske vill göra en mer traditionell fågelbordet som kommer att pågå ett tag, men

Du behöver:.
En bit 8 av 11 tums skärmen mesh
. Fyra stycken 11 med 2 med 1 /2 tum plywood.
Fyra stycken 8 från 2 med 1 /2 tum plywood.
Fyra ögon krokar.
Fyra stycken 18-tums wire eller kedja.
En kött-hängande krok.
Borrmaskin och borr.
Vattentät lim.
Geringssåg.
Fyra små klämmor.


1.
Geringslikare slutet på varje bit plywood så att en lång bit passar på en 45-graders vinkel till en kort bit för att göra räta hörn som i en tavelram. Detta hängande fågelbordet kommer att sluta med skärmen mesh inklämt mellan toppen och botten ramar så, när Ändarna är kapade, lägg bitarna ut för att göra två 8 av 11-tums ramar.
2.
Limma hörnen tillsammans med en vattentät lim, som Gorilla lim, som är godkänd för användning med trä. Gör två ramar. Låt limmet lufttorka tills obligationen är inställd.
3.
Placera en av ramarna på ett bord. Kläm ut en sträng lim på toppen av trä i mitten av bitarna. Fortsätt att göra en tunn linje av lim hela vägen runt i ytterkanten av ramen.
4.
Lägg skärmen mesh ovanpå ramen. Det borde passa perfekt. Några av lim kommer att spridas genom skärmen mesh till toppen där det kan användas för att fästa den översta ramen till hängande fågelbordet. Placera en liten klämma att hålla varje hörn ned. Lämna klämmor på tills limmet är helt torrt.
5.
Borra ett litet hål nära yttre änden på toppen av fågelbordet i varje hörn. Skruva i ögat krokar. Bifoga en bit ståltråd eller tunn kedja till varje öga krok. Ta varje del av kabeln eller kedja tillsammans ovanför centrum av fågelbordet hålla dem tillsammans med botten krok av en kött krok. Det översta kroken kan du hänga fågelbordet på en stolpe eller en filial inom se hela ditt fönster. Häll fågelfrö ovanpå ramen och titta på fåglar festen.

Tips och varningar


  • När skärmen mesh blir tjock av fågel-frö skrov, särskilt efter ett kraftigt regn, tömma den, borsta rent med vatten och häll en generös av färska fågelfrö på det.
    Previous:nothing
    Next:Hur kompasser arbete?
    
    Copyright © 2011 give2all.org