välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad kännetecknar av kärnfria kärlväxter?

Postad av : Charlotte Wannberg

Nästan 93 procent av dagens anläggningar har kärlvävnad. Några, som ormbunkar, spik och klubb mossor och horsetails producerar ingen frön. De förlitar sig på produktion och spridning av sporer att återge

Vascular Structures

Seedless kärlväxter har blad, stjälkar och sanna rötter. Det är utvecklingen av dessa strukturer som gör att kärlväxter att växa större. Dessa växter har också celler som innehåller klorofyll, den kemiska som gör fotosyntes.

Kärlvävnaden

kärlvävnad består av xylem, som transporterar mineraler och vattnet upp genom rötterna. De xylem cellerna har styva cellväggar att bidra till att stödja anläggningen. Floem transporterar organiska näringsämnen i hela fabriken.

Oberoende Generations

Seedless kärlväxter har två generationer. Den ena, gametophyte producerar sporer. Den andra är sporophyte, som innehar sporerna tills spridning. I ormbunkar är sporophyte generation består av bladen, som håller sporer på undersidan.

beroende av vatten

Kärlväxter som förökar sig genom skapandet av sporer behöver växa i fuktig miljö. Spermierna av dessa anläggningar är flageller och behöver vatten för att flytta, eller simma, att honan äggen.

Spridning

Seedless kärlväxter är starkt beroende av vinden för Spore spridning.

Ancient Växter

Några av de kärnfria plantor idag härstammar från träd-storlek versioner finns på den senare delen av den paleozoiska eran. Våra fossila bränslen kommer från den stora ansamlingar av dessa anläggningar "ruttnande återstår.

    Previous:nothing
    Next:hybrid orbitaler definition
    
    Copyright © 2011 give2all.org