välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en igloo av snöbollar

Postad av : Valon Istrefi

Snö dagar kan vara några av de mest roliga dagar för barn. En av de mest givande vintern erfarenheter kan skapa en igloo av snöbollar. Medan snön igloo har nyligen åter populariserades av filmen "Where The Wild Things Are," igloos har funnits i tusentals år. Det verkar som om barnen har byggt befästningar snöboll igloo för nästan så länge
1.
Välj en bra plats för snöboll igloo. Detta område bör vara långt borta från gatan, som bilar och snöplogar kunde flytta snön, som orsakar en potentiellt farlig situation. Igloos är bäst när de placeras på en plan yta med minst 1 centimeter av packad snö för en bas. Rensa området från eventuellt avfall.
2.
Bestäm hur stor du vill att igloon ska vara. Beroende på storlek, kommer snöbollar vara av olika storlekar. Du behöver minst 40 stora snöbollar, så se det finns tillräckligt med snö fallit.
3.
Förbered olika storlek snöbollar, större för basen, och mindre för användning som du flyttar uppåt i igloo. För att göra en stor snöboll, göra en liten snöboll med händerna, och sedan rulla den i nysnö. Det kommer så småningom växa sig större. Du behöver basen snöboll vara minst en fot i diameter.
4.
Börja bygga igloo. Placera den största snöboll i en cirkel, som ger utrymme för en ingång. Sedan stack allt mindre snöboll på toppen av de större, gradvis flytta dem närmare varandra och packa dem tätare. När taket gradvis kurvor, det snöboll på sluttningen behovet av att stödja varandra och måste tryckas ihop utan problem. Så småningom snöbollar kommer alla träffas på toppen av skydd, och taket kommer att vara säker.

Tips och varningar


  • Förbered extra snöbollar för insidan av igloo. Du kan behöva ammunition i händelse av en attack av andra snö-Fort bostad ungdomar.
  • Låt alltid en vuxen vet att du skapar en snö fort, och var den är, bara i händelse av en olycka.
    Previous:nothing
    Next:Vilka är delfinens kroppsdelar?
    
    Copyright © 2011 give2all.org