välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur tång använder fotosyntes?

Postad av : Camilla Näslund

Seaweed är faktiskt anses vara ett alger, eftersom anläggningen inte har en sann kärlsystemet. Fotosyntes förekommer fortfarande, med den enda skillnaden är att kolhydrater och andra näringsämnen inte transporteras hela fabriken

Fotosyntes

Fotosyntesen sker inom cellstruktur växt, precis som i högre växter. Den biokemiska reaktionen är ungefär lika stor, med solljus behövs energi för att driva processen.

Lokal distribution

Socker och stärkelse som produceras av fotosyntesen används lokalt inom anläggningen och inte transporteras till andra delar av växt eftersom alger saknar ett kärlsystemet.

många färger av tång

När ljuset träffar ytan på havet är det lätt bryts i olika våglängder. Som ett resultat utöver sin gröna pigment, klorofyll, kan vissa alger producerar rött, blått, brunt och guld pigment som absorberar dessa frekvenser av ljus.

Tång Flyter

Många typer av alger har utvecklat en flytande honungskaka cellstruktur som gör att bladen (liknar bladen i en mark anläggning) att flyta på eller nära ytan, där anläggningen lätt kan absorbera solljus.

absorbera näringsämnen

Alla delar av tång anläggningen kan absorbera vätskor, mineraler och gaser direkt från näringsrika hav, så det finns inget behov av en rot struktur.

    
    Copyright © 2011 give2all.org