välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

den genomsnittliga kostnaden för vindkraft för ett hem

Postad av : Valon Istrefi

Även om den initiala investeringen i ett hem energisystem kan kosta ungefär lika mycket som en ny bil, den omedelbart börjar betala för sig själv genom att sänka elräkningar betydligt omedelbart och på lång sikt

initiala kostnader

Små vindkraftverk varierar i kostnad från $ 6. 000 till $ 22. 000, i december 2009. Kostnaden beror på storleken, tillämpning, installation och tillverkarens serviceavtal.

Lägre Utility kostnader

Användare av ett litet vindkraftverk kan räkna med en 50 till 90 procent lägre i sina elräkningar. En vanlig månad elräkning Kostnaden är $ 8 till $ 15 för större delen av året. I svalare områden, där färre bostäder använda mindre luftkonditionering kan låga räkningar förväntas året runt.

Underhållskostnader

små vindkraftverk använda få rörliga delar. De enheter som konstruerats för lång livslängd på upp till 20 år, inte kräver regelbundet underhåll och fungera automatiskt.

Turbinstorlek

Den genomsnittliga hemmabruk om 9. 400 kilowattimmar (kWh), eller 780 kWh per månad av el per år (cirka 780 kWh per månad). Beroende på ett områdes genomsnittlig vindhastighet, en 5-till 15-kW vindkraftverk skulle möta större delen av denna efterfrågan

investeringspotential

I allmänhet kommer en vind-system betalar sig i kommunala besparingarna inom sex till 15 år. Efter att den el som produceras kommer i princip vara gratis. Överskottsenergi som produceras kan säljas till det lokala elbolaget. Slutligen ökar en välordnade vindkraftverk fastighetsvärden.

    Previous:nothing
    Next:blommande lönn information
    
    Copyright © 2011 give2all.org