välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

botaniska definitionen av frukt och grönsaker

Postad av : Jeanette Morales

Frukt och grönsaker utgör en stor del av vår kost. Vi har botaniskt definierade skillnaden mellan de två typer av livsmedel, men dessa vetenskapliga definitioner är inte nödvändigtvis överens med våra kulinariska eller ens juridiska biten

frukter som definieras

På tal Botaniskt, en frukt är den del av anläggningen som innehåller frön. Frukt utvecklas från äggstocken av blomman efter pollinering och efterföljande befruktning och bildar ett skyddande hölje över frön.

Grönsaker Definieras

När det gäller grönsaker som berörs är: i botanisk mening, ätliga växter del som inte är en frukt betraktas som en grönsak. Exempel kan vara stjälkar, blad och rötter.

Culinary Definitioner

Människor tenderar att klassificera ett objekt som en frukt eller grönsak beroende på om den serveras i en välsmakande skål (en grönsak) eller som en söt maträtt eller efterrätt (en frukt). De klassificeringar inte alltid matchar botaniskt riktiga. Gurkor anses grönsaker, men de är verkligen frukter.

Tomat

tomat, som av botaniska definitionen är en frukt, var utropats en grönsak av Förenta staternas högsta domstol den 10 maj 1893. Detta gjordes för att undvika en import skatt som infördes på frukt, men inte grönsaker.

Nötter

Beroende på vilken typ av mutter, du har antingen ett frö eller en frukt. Nötter som frukter innehåller mandel, hasselnötter, makadamianötter, kastanjer och jordnötter.

    Previous:nothing
    Next:lista fem typer av snökristaller
    
    Copyright © 2011 give2all.org