välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vilka är fördelarna med kiselgur?

Postad av : P-O Lennartsson

Finns det en produkt som kan förbättra hälsan, förbättra foder och arbete som insekticid alla samtidigt vara miljövänliga? Kiselgur kan passa räkningen

Definition

Diatoméjord är faktiskt resterna av fossila encelliga växter kallas kiselalger. Kiselalger levde i sjöar och hav som täckte stora delar av planeten. Idag är det bryts och bearbetas för många användningsområden.

Kisel

Diatoméjord är 84 procent kiseldioxid (kvarts). Kisel är ett viktigt mineral och spelar en viktig roll för människans kropp fungerar. Det är direkt relaterade till övergripande mineralupptag.

Mänskliga fördelar

Förutom den nytta som ett mineral har DE varit tippad att sänka blodtryck och kolesterol, förbättra ben och gemensam styrka, och arbetar med andra antioxidanter för att minska effekterna av åldrande. Den anekdotiska lista med fördelar är lång.

Jordbruket Fördelar

Lägga DE till djurfoder förhindrar klumpar och hjälpmedel djur matsmältning. Det finns bevis för att kineserna har gjort detta i 5000 år. DE också innehåller flera spårämnen viktiga för boskap hälsa.

Skadedjurskontroll

Mat-grade DE är en naturlig och miljövänlig insektsmedel. Det är EPA-godkänd för både inomhus och utomhus krypande insekter. Invärtes är det en effektiv de-worming agent. Tillämpad på päls, rids det katter och hundar av loppor och fästingar.

Betyg

Det finns olika grader av kiselgur. Vara säker på att endast använda för livsmedel DE för internt bruk och som insekticid. Pool filter klass DE har behandlats kemiskt och ska aldrig intas.

    Previous:nothing
    Next:hur man ändrar total densitet
    
    Copyright © 2011 give2all.org