välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur är tranor bort från skyskrapor?

Postad av : Jonathan Nyberg

Du behöver:
Computer
. Magnet.
Needle.
Cork.
Skål.
Vatten.
Papper.
Färgade pennor.
Ritning kompass.
Linjal.

Crane Systems

En kran är en trissa som används för att flytta mycket tunga laster både vertikalt och horisontellt. De är en viktig del av skyskrapa uppförande, eftersom de är de enda enheterna kan förflytta sig upp tunga material behövs för att skapa den övre berättelser. Det finns många olika typer av kranar, och olika typer kan vara involverade i konstruktion en skyskrapa, från roterande svängkranar till pelaren och portalkranar. Ibland kranen är placerad på toppen av skyskrapan och byggnader under sig, men oftast kranen är placerad på toppen av en klätterställning tornar intill byggnaden.

Uppfödning Kranar

I båda fallen återstår frågan : hur är kranen placerad så att den kan stiga kontinuerligt med skyskrapan, och hur är kranen tas tillbaka när byggnaden är klar? Svaren på båda är bedrägligt enkel. Bygga kranen upp är en relativt enkel uppgift åstadkommit mest av själva kranen. Ställningen eller "mast" att kranen stöds är byggt av själva kranen, nivå för nivå. Kraftfull cylindrar används sedan för att driva kranen upp en annan nivå (ibland detta görs först, och den nya bit masten sitter under kranen. Kranen sedan låses på plats och gör sitt arbete tills den är redo att gå upp en annan nivå. slut, enligt den typ av kran och vikt och massa i ärendet, kommer arbetare lägga stabilisatorer som ansluter kranens byggnadsställningar till skyskrapa själv och ger den behövde stöd när den når toppen av byggnaden.

bort Kranar

När skyskrapan är gjort, är kranen bokstavligen isär, bit för bit. Detta sker på flera sätt, beroende på typ av kran, men de flesta kranar är gjorda för att enkelt tas isär. Vanligtvis stor kran kommer att hissa upp en mindre kran som är ansluten till toppen av skyskrapan. Detta ger de anställda möjlighet att lösgöra bitar av den primära kran och långsamt sänka dem ner till marken. Masten i sig och basen av kranen sänks ner av samma hydrauliska cylindrar som lyfte upp dem, med varje nivå av masten tas isär innan basen sänks.

För att ta bort den andra kranen, är en tredje kran skickas ofta upp, ännu mindre, att sänka bitar av den andra kranen ner. Denna tredje kranen är tillräckligt liten för att tas isär för hand och avlägsnas genom hisschakt eller andra inre gångar, lämnar skyskrapan intakt och alla bitar kranen demonteras på marken. Ibland kranar i centrum för komplicerade skyskrapa strukturer kan inte tas bort på detta sätt, och i de fall bitarna tas bort av mäktiga helikoptrar, även om detta är en mycket sällsynt metod.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en billig teleskop
    
    Copyright © 2011 give2all.org