välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är definitionen av magnettågförbindelsen?

Postad av : Jan-Olof Stoor

Magnetisk levitation, eller maglev, är vetenskapen i arbetet, och maglev teknik öppnar dörrar till nya sköna världar på många olika områden, inklusive transport och vapen utveckling .

Definition

Merriam-Webster definierar magnetisk levitation, även känd som "maglev", eftersom användningen av de fysiska egenskaperna hos magnetiska fält som genereras av supraledande magneter att orsaka ett föremål att flyta ovanpå ett fast underlag.

Så här fungerar det

På en permanent magnet, det finns nord-och sydpolen. Även motsatta polerna kommer att attrahera varandra, liksom polaritet kommer slå tillbaka varandra. Denna avsky effekt är vad som orsakar objektet i fråga att levitera.

Aktuella program

För närvarande är maglev används främst inom transportbranschen, med magnetiskt svävande tåg, även kallat maglevs, som kommer till användning i Asien och Europa. Eftersom Maglev tåg är egentligen inte i kontakt med järnväg, finns det ingen friktion, vilket möjliggör hastigheter över 250 km /h med lite ljud.

Rail Gun

Maglev är i centrum för den teoretiska "rail gun" vapen. Enkelt uttryckt, en järnväg pistol använder magnetiska dragningskraft och repulsion att styra en projektil ner fat av vapen och lansera den på otroliga hastigheten.

Framtida applikationer

Maglev kan användas i framtiden för att genomföra noll allvar experiment utan att behöva skicka människor till rymden, och kan användas för att utveckla växter som kan odlas i minskad allvar miljöer för att ge mat på länge utrymme resor.

    Previous:nothing
    Next:optiska polering metoder
    
    Copyright © 2011 give2all.org