välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man använder el för att fånga Nightcrawlers

Postad av : Jonathan Nyberg

Nightcrawlers, mer känd som daggmaskar, lever under jord och ofta används som fiskagn eller för kompostering. Du kan samla dem från din bakgård med hjälp av elektricitet. Den Nightcrawlers kommer känna av elektrisk ström och flytta uppåt ur marken för att undkomma det

Du behöver:. .
Gummistövlar
Gummihandskar.
Wire klädhängare.
Förlängningssladd.


1.
Sätt på gummistövlar och handskar för att skydda mot elektriska stötar.
2.
Skär en mul-lång bit tråd från klädhängare. Se till att förlängningskabeln är urkopplad och föra in kabeln i det mindre hålet på den kvinnliga sidan av kabeln.
3.
Skjut kabeln i marken ordentligt tills den övre med förlängningen sladden är nästan på marknivå.
4.
Kontrollera att inga husdjur eller små barn i närheten och anslut förlängningssladd till ett vägguttag. Efter några minuter kommer Nightcrawlers börjar dyka upp ur marken.
5.
Dra ur förlängningssladd innan samla dina Nightcrawlers för att minska risken för elektriska stötar.

tips och varningar


  • här metoden fungerar bäst när marken är fuktig efter ett regn. Se dock till att din trädgård inte är översvämmad och och har inga pölar eller stillastående vatten.
  • Sätta in tråden i förlängningssladden medan förlängningssladd är ansluten kommer att orsaka farliga elektriska stötar. På samma sätt vidröra tråd när förlängningssladd är ansluten kommer att orsaka en elektrisk stöt. Se alltid till att förlängningssladden är urkopplad när du närmar dig, hantering eller vidröra tråd.
    Previous:nothing
    Next:information om hamstrar för barn
    
    Copyright © 2011 give2all.org