välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

pneumatiska räddningsverktyg

Postad av : Jonathan Nyberg

Pneumatiska system använder tryckluft för att utföra bedrifter som kräver stor styrka som tillämpas vid höga hastigheter. Pneumatik är till hjälp för räddnings situationer eftersom de arbetar snabbare och mer kraftfullt än mänsklig räddningsstyrkor kan. Rescue verktyg använder pneumatik för inflation och lyft, installation och upprullning, och hamra, mejsling och orsakade elavbrott. Pneumatiska räddning verktyg används i bil-kollisioner, byggnadsbränder och kollaps, vatten och is räddning, och situationer där människor är strandsatta.

Tryckluftspistol

En pneumatisk pistol är en liten, handverktyg med ett antal av bifogade filer som används i trånga rädda situationer. Pneumatiska vapen fungerar som hammare, stämjärn eller skärutrustning. I bilolyckor, kommer en tryckluftspistol hamra ut smält lås, stämjärn bort farliga kanter eller skär genom tak och dörrar för att rädda dem som är fångade. Pneumatiska vapen kan också användas i byggnader för att öppna hissdörren, skär genom samtal, hammare utomhus, och utföra andra liknande funktioner.

Pneumatisk Bag

Pneumatiska väskor är platt räddningsverktyg att blåsa kraftigt och snabbt. När uppblåst, pneumatiska påsar anta en kupig form till vilken enorma mängder av påtryckningar kan placeras. I räddning situationer är pneumatiska påsar används enskilt eller tillsammans för att snabbt lyfta saker av vikt imponerande som fångstfolk eller utöva farligt tryck på instabila material. Påsarna är placerade i sin lägenhet tillstånd, på strategiska platser under ett objekt som behöver lyftas. Då är de uppblåsta med extrem hastighet av tryckluft, vilket lyft objektet.

Pneumatisk Line

Pneumatiska linje räddningsverktyg är som något ur en James Bond film. En lärde, kraftfull metall kabel med en stor änterhake läggs till slutet lanseras, med en kraftfull pneumatik, från en pistol. Repet kan resa avstånd upp till 120 meter, eller nästan 400 meter. Pneumatiska linjer används i vatten och is räddar dra folk till säkerhet. En pneumatisk linje kan också användas i räddnings situationer där människor är strandsatta genom att skapa en linje som kan rest av räddningspersonal eller strandsatta.

    
    Copyright © 2011 give2all.org