välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Leden kamerans placering tips

Postad av : Jeanette Morales

Du behöver:
voltmeter
. Set med röda och svarta ledningarna med clips.
Stjärnskruvmejsel.
Socket och Ratchet.

Uppfinningen av leden kameran har en välsignelse för jägare, entusiaster djurliv och chefer spel. Oftast används för att titta på rådjur, dessa specialiserade digitalkameror spåra förflyttningar av djur och hjälpa människor bestämma art, storlek, kön och trofé potential. Motion aktiverad och ligger i väderbeständig lådor, kan spår kameror placeras i områden i hela livsmiljön och lämnas utan tillsyn. Det finns några knep för att få en så exakt beskrivning av djurförflyttningar.

Montering

Den mest populära metoden för att montera ett spår kamera är att fästa den till en trädstam. Även om detta är bekvämt, uppstår ett problem om trädet inte är tillräckligt stor för att kunna motstå svajande när vinden fångar dess grenar och blad, vilket gör rörelsesensorn att utlösa. För att förhindra ett minneskort fylld till bredden med tomma bilder, vara säker på trädet har en omkrets av 10 inches. Om det inte finns lämplig storlek träd i området, kommersiella metall står finns tillgängliga. Montera kameran på ett staket linje eller köra fristående inlägget är också lönsamt alternativ. Placera stå eller post bredvid, men inte röra, ett träd så att den är nära nog att det kommer att vara ur vägen och inte välts omkull av spelet, men tillräckligt långt bort så att trädet inte kommer att stöta den när vinden slag. Om du är på offentlig mark vara uppmärksam på var du placerar kameran så det inte blir stulen.

Läge

Sök efter områden av tunga spel trafik såsom spår och utfodringsplatser. Välj platser där spår korsar varandra över staket linjer eller floder och skriv odlade livsmedel tomter eller naturliga källor mat såsom områden med högavkastande ek eller äppelträd. När mönstring rådjur, att placera kameror i områden med ett stort antal repor och gnuggar, platser där en bock gräver i marken och gnuggar träd med sin horn markera sitt territorium. Placera kameran på minst 30 meter upp eller ner i spåret, eftersom spänn ofta besöker området efter mörkrets inbrott. Detta kommer att avgöra vilket håll rådjur reser, istället för att bara ta bilder av djur tenderar hans repor.

Täckning

Även om du har flera kameror bör du flytta dem varje par dagar till varje vecka för att täcka ett så stort område som möjligt. Djur har stora hemområden och att de kan undvika vissa områden under vissa tider, speciellt under jaktsäsongen när de utsätts för påtryckningar. De föredrar en födokälla över en annan vid vissa tidpunkter eller ett vattenhål till en annan. Under häckningstiden hanarna kommer att vara i områden med den mest honor. För att ta reda på var de är du behöver för att täcka så mycket mark som möjligt.

    Previous:nothing
    Next:Hur konvertera 110 till DC 12
    
    Copyright © 2011 give2all.org